Oscar

#benjamin button #changeling #academia americana de film #oscar #brad pitt #angelina jolie

Angelina Jolie spera ca Brad Pitt sa castige Oscarul

Actrita Angelina Jolie a marturisit ca isi doreste din tot sufletul ca partenerul ei de viata, Brad Pitt, sa castige premiul Oscar oferit de Academia Americana de Film , scrie dailymail.co.uk.

Actrita, care a obtinut deja un premiu Oscar in 2000, pentru rolul din Girl Interrupted, a declarat ca este foarte incantata de aceasta noua nominalizare , dar ca ar prefera ca de data aceasta sa castige Brad Pitt.

Angelina a primit o nominalizare la categoria cea mai buna actrita din partea Academiei Americane de Film pentru rolul sau din filmul Changeling, regizat de Clint Eastwood.

"Sper ca filmul The Curious Case of Benjamin Button sa fie apreciat si, da, il sustin pe Brad", a declarat Angelina Jolie.

"Ma simt foarte norocoasa pentru ca am castigat in trecut, deoarece multi actori care au avut cariere extraordinare nu au reusit acest lucru", a mai adaugat aceasta.

Intr-un interviu acordat emisiunii Nightline (ABC), Angelina a vorbit despre cariera si viata de familie.

"Nu vreau sa ma trezesc intr-o buna zi si sa vad cum cariera mea s-a intins atat de mult si ca am facut foarte multe filme, dar ca am ratat toate celelalte lucruri importante din viata", a declarat actrita.

Urmareste trailerul filmului Changeling



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele