Nunta

#cutia cu poze # cabina foto #petrecere nunta # organizare nunta #nunta

Trucul pentru o nunta perfecta, pe care sa nu o uiti nici tu, nici invitatii

Cand ziua cea mare se apropie si emotiile sunt pe masura. Cresc in intensitate, iar grijile se inmultesc. Vrei ca totul sa fie perfect, organizat in cele mai mici detalii. Distractia invitatilor este pe primul plan. Cum te asiguri ca se vor simti excelent si nu vor uita niciodata petrecerea ta de nunta? Ei bine, solutia exista!

Invitatiile, rochia de mireasa, buchetul, meniul, tortul, stilistul, rudele, fotograful, biserica, restaurantul... Si enumerarea poate sa continue mult si bine. Organizarea unei nunti nu este simpla, iar stresul este urias. Numai cine nu a trecut prin asta nu stie ce inseamna. Norocul tau s-ar putea numi o echipa de specialisti care sa cunoasca in cele mai mici detalii reteta succesului.

Cheia unei nunti reusite este, fara doar si poate, distractia invitatilor. Ei trebuie sa se simta bine, ei trebuie sa ramana dupa petrecere cu o multime de amintiri placute. Pornind tocmai de la aceasta idee a luat nastere cabina foto „Cutia cu poze”, unul dintre cele mai moderne trenduri in materie de organizare a petrecerilor de acest gen.

Amintiri amuzante de la nunta

De regula, de la o nunta invitatii pleaca acasa cu marturiile pregatite de miri. Sunt lucruri marunte si, sa o spunem drept, inutile, oricat de mult s-ar stradui tanara familie sa le faca sa fie cat mai personalizate. Insa cu un set de poze amuzante, imprimate pe loc pe un magnet de frigider, nu ai cum sa nu le faci o surpriza nemaipomenita celor care vin si se bucura impreuna cu voi de marele eveniment din viata voastra.

Cum functioneaza Cutia cu poze?  Ei bine, Cutia cu poze este o cabina foto de inchiriat, portabila, ce se poate transporta la orice tip de eveniment. Vreaucabinafoto.ro pune la dispozitie atat cabine foto inchise, cat si deschise. In ambele cazuri, distractia vine la pachet.

Cabina foto inchisa ofera un strop de intimitate celor care vor sa se fotografieze si care tin sa nu fie vazuti de ceilalti invitati atunci cand isi pun pe cap peruci colorate, palarii sau mustati ori cand se stramba in fel si chip in fata obiectivului de fotografiat. In schimb, daca stii ca ai invitati mai nonconformisti, care n-au nicio problema sa se exteriorizeze, atunci poti opta pentru o cabina deschisa, fara copertina. Experienta a demonstrat faptul ca in jurul ei se va centra mare parte din distractia de la nunta.

Cabina foto poate fi inchiriata incepand cu doua ore, tot evenimentul sau chiar si pentru mai multe zile. Pachetele de servicii si preturi sunt diferite si adaptate nevoilor fiecarui client.

La sfarsitul evenimentului, invitatii vor primi pozele, atat in formatul de tip colaj (cum a fost printata poza), cat si pozele simple. Se va crea si un Guestbook, un album in care invitatii isi pot lipi poza facuta alaturi de un mesaj pentru noua familie.

Vreaucabinafoto.ro pune la dispozitie si o colectie impresionanta de recuzita amuzanta: masti, palarii, peruci, ochelari giganti, props-uri, tablite cu mesaj, astfel incat imaginile surprinse sa fie dintre cele mai amuzante si mai traznite.

Totul este organizat in cel mai profesionist mod, astfel ca invitatii pot primi pe loc imaginile facute la cabina direct pe email. Vor pleca toti de la petrecere cu cate o fotografie magnetica, astfel incat marturiile clasice sa se transforme in unele extrem de moderne si personalizate la maximum.

Advertoriale

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului