Nunta

#bien savvy #reduceri #rochii #evenimente #primavara

Sarbatoreste primavara cu Bien Savvy! Rochii de seara cu 70% reducere

Pe 6 martie, sarbatoreste venirea primaverii la Bien Savvy Exclusive Spring Sale. In loc de martisoare, am pregatit reduceri de pana 70% la cele mai glamorous rochii de seara si de cocktail din colectiile Bien Savvy care au starnit pasiuni!

Vino in Bien Savvy Bucuresti, Constanta si Brasov, vineri, 6 martie, intre 10 AM si 8 PM pentru cel mai frumos cadou de ziua femeii. La Exclusive Spring Sale by Bien Savvy, ai sute de rochii de seara, creatii superbe din colectii anterioare La Sposa si Bien Savvy care au preturi incepand de la 400 ron.

Din sute de rochii, una trebuie sa fie a ta. Vino sa descoperi rochiile din colectiile Bien Savvy si La Sposa care starnesc pasiuni: Fall in Love, Vanity, In the Mood, Moments, make a WISH si Follow Me. Sunt rochiile de seara in care stralucesti la orice eveniment. Sunt rochiile care iti dezvaluie cu eleganta frumusetea si stilul impecabil.

Intampina primavara cu noi! Te asteptam vineri, 6 martie, in Bien Savvy Bucuresti (Popa Soare 26), Constanta (Bd. Ferdinand 19) si Brasov (Bd. 15 noiembrie 36). Prima venita, este prima servita. Vino insotita doar de o prietena si fii pregatita sa imparti cabina de proba. Spatiul este limitat si ne dorim ca fiecare dintre voi sa se bucure de aceasta zi.

Pentru mai multe informatii acceseaza www.biensavvy.ro si pagina de Facebook Bien Savvy.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului