Nunta

#s-a maritat cu un delfin #delfin #nunta

S-a maritat cu un delfin, insa la scurt timp a avut parte de un necaz urias

Milionara Sharon Tendler, in varsta de 41 de ani, a ramas vaduva in urma cu un an, dupa ce sotul sau a murit din cauza unor probleme grave de sanatate. Afectata puternic de moartea partenerului sau de viata, Sharon s-a apropiat foarte mult de un delfin, cu care a decis pana la urma sa se si casatoreasca.

Au avut parte si de o ceremonie pe cinste, Sharon s-a imbracat in rochie de mireasa si a primit un sarut din partea delfinului Cindy.  „Nu este un lucru pervers. Imi place acest delfin. El este dragostea vietii mele. Nu este un lucru rau. Este doar ceva ce am facut pentru ca il iubesc, dar nu in felul in care iubesti un barbat. Este doar o dragoste pura pe care o am pentru acest animal”, a spus femeia.

Din pacate insa, Sharon nu a avut noroc nici de aceasta datam caci delfinul s-a stins din viata, iar acum este din nou distrusa de durere. Femeia nici nu mai vrea sa auda de casatorie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului