Nunta

# sala de nunta #nunta #buget redus

Reguli esentiale pentru amenajarea unei sali de nunti cu buget redus

Nunta este unul dintre acele evenimente marcante, pe care orice om si-l aminteste intreaga viata. Daca este bine organizata, nunta poate sa fie o amintire cat se poate de placuta. Daca organizarea lasa de dorit, aceasta poate sa lase amintiri ceva mai putin placute, cu invitati nemultumiti si momente pline de stres.

 

Cu siguranta, orice om care urmeaza sa isi lege destinul de persoana cu care vrea sa traiasca toata viata viseaza la o nunta perfecta, fara momente neplacute. Pentru asta, trebuie sa acorde atentie fiecarui detaliu, inainte de nunta.

Desi nu i se acorda o foarte mare atentie, printre cele mai importante detalii se numara si amenajarea salii de nunta.

De ce este atat de importanta sala de nunta?

  • Pentru ca ii poate face pe invitati sa se simta confortabil;
  • Pentru ca este cadrul pentru toate pozele si filmuletele;
  • Pentru ca, de regula, este cea care ofera primul impact vizual asupra evenimentului;

Cum poti amenaja o sala de nunti cu buget redus?

1. Alegi flori artificiale. Florile naturale par o solutie atractiva, insa sunt foarte scumpe. Niste

buchete de flori si ghirlande artificiale foarte atent alese pot fi la fel de frumoase si pot fi doar inchiriate de la cei care se ocupa cu amenajari. Daca vrei si flori naturale la nunta, poti opta intotdeauna pentru cele de sezon;

2. Optezi pentru simplitate. Husele scaunelor, fetele de masa si toate celelalte accesorii este bine sa fie cat mai simple. Micile elemente de eleganta trebuie sa fie date prin accesoriile de pe masa (un sfestnic auriu, spre exemplu) si prin lumini;

3. Incerci sa dai o nota personala evenimentului. Orice invitat va aprecia aportul personal din cadrul unei nunti. Daca nu vrei sa cheltuiesti foarte multi bani, poti crea manual marturiile (care pot juca inclusiv un rol estetic) si iti poti da frau liber imaginatiei. Poti folosi sfoara, hartii colorate si tot felul de accesorii ieftine.

4. Angajezi o firma specializata in amenajari de sali. Desi pare o decizie costisitoare, de fapt nu este. O firma buna iti poate recomanda cele mai bune solutii si iti poate inchiria acele elemente de care ai nevoie, cum ar fi florile artificiale, coltul foto sau accesoriile. In cazul in care decizi sa amenajezi in regim propriu sala, s-ar putea sa realizezi ca este extrem de costisitor sa cumperi toate accesoriile de care ai nevoie.

Atmosfera este foarte importanta pentru o sala de nunti apreciata

Pe langa detaliile vizuale, este bine sa te asiguri ca sala ofera si rasfat pentru alte simturi. De multe ori, amenajarea este trecuta cu vederea daca muzica de la eveniment este una potrivita, sunetul este bine optimizat si temperatura este cea corecta.

Orice nunta poate avea si greseli de amenajare. Daca ai facut una sau mai multe, incearca sa nu te agiti prea tare si sa iti pastrezi zambetul pe fata. Un cuplu de miri zambareti pot umbri toate acele mici detalii care nu sunt perfecte, transformand nunta intr-un eveniment de neuitat.

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii