Nunta

# personalizare invitatii nunta #invitatii nunta #invitatii

Personalizeaza-ti invitatiile de nunta cu unul dintre aceste cinci citate!

 

Unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei persoane este nunta. Faptul ca oamenii aleg sa isi uneasca destinele este un lucru de sarbatorit alaturi de toti cei dragi. Unele cupluri prefera nuntile restranse si invita doar familia si cativa prieteni foarte apropiati. Altele isi doresc sa aiba alaturi toti prietenii, iar unele cupluri vor sa aiba o nunta ca in povesti, invitand sute de persoane, atat familiile extinse, dar si prieteni si colegi de munca. Fiecare cuplu va alege ce este mai bine si viitorii miri vor hotari impreuna cati invitati vor avea. Insa, indiferent de numarul de invitati, fiecare nunta este importanta si reprezinta unul dintre cele mai frumoase evenimente pe care le poate trai un cuplu.

Deoarece toate pregatirile pentru nunta pot fi epuizante, pe final mirii poate nu vor mai avea atat de multa rabdare, timp si chef sa aleaga si lucrurile marunte, dar care chiar conteaza. Si unele dintre aceste lucruri sunt invitatiile de nunta. Ce-i drept, sunt si cupluri care acorda foarte multa importanta acestora si stiu exact ce isi doresc. Insa, numarul mare de invitatii nunta existente pe piata poate fi coplesitor pentru un cuplu de viitori insuratei, mai ales daca timpul liber este limitat si nu isi permit sa vizioneze in liniste toate modelele. 

Insa, dincolo de aspectul invitatiilor, foarte important este si textul acestora. Textul trebuie sa fie concis, sa cuprinda numele mirilor, al parintilor acestora, al nasilor, data, ora si locatia evenimentului (biserica si locatia petrecerii) si de asemenea alte mentiuni, daca exista (un anumit dresscode de exemplu). Si pe langa toate acestea, daca vreti sa impresionati invitatii, insa nu aveti timp sa realizati invitatii personalizate ori nu ati gasit ceva care sa va multumeasca 100%, puteti alege un citat despre iubire, pe care sa il tipariti pe invitatie. Va conta mult mai mult decat aspectul invitatiei, va garantam. Iar daca aceasta idee va place, va sugeram sa cititi in continuare si sa aflati care sunt cele cinci citate despre iubire pe care vi le recomandam. 

 

1. Casatoria: dragostea este motivul. Relatia care dureaza o viata intreaga este darul. Bunatatea este cauza. Pana cand moartea ne va desparti este durata (Fawn Weaver). Acest citat rezuma perfect evolutia unui cuplu si motivele pentru care cei doi parteneri decid sa se casatoreasca si sa stea alaturi pana cand se va intampla inevitabilul. 

2. Casatoria este precum amprentele: fiecare este diferita si fiecare este frumoasa. (Maggie Reyes). Citatul acesta ne aduce aminte tuturor ca toti oamenii se iubesc in felul lor si isi traiesc viata dupa propriile principii. 

3. Casnicia este un mozaic pe care il construiesti cu celalat. Milioane de momente mici care creeaza povestea voastra de dragoste (Jennifer Smith). Acest citat insumeaza perfect viata in doi: fiecare partener trebuie sa contribuie la fericirea familiei. 

4. O casnicie minunata nu este cand cuplul perfect se intalneste, ci cand cuplul imperfect invata sa se bucure de diferentele dintre ei (Dave Meurer). Citatul acesta este ideal pentru a fi folosit de catre cuplurile considerate ,,incompatibile”. Partenerii nu trebuie sa fie identici, nu trebuie sa le placa aceeasi muzica sau sa aiba aceleasi hobby-uri. Insa, trebuie sa aiba aceleasi planuri de viitor, pentru ca asta este cel mai important. 

5. Un mariaj de succes inseamna sa te indragostesti de mai multe ori, intotdeauna de aceeasi persoana (Mignon McLaughlin). Fiecare partener trebuie sa faca in asa fel incat flacara iubirii sa nu se stinga. Micile gesturi de incurajare si de iubire sunt cele care ne fac sa ne indragostim in fiecare zi de cel de langa noi. 

Speram ca v-au placut aceste citate si ca le veti folosi pentru a va personaliza invitatiile de nunta!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii