Nunta

#nunta inedita #costuri mici #nunta

Nunta inedita si la costuri mici?

”Small is Beautiful” – pare sa fie moto-ul acestei primaveri. Inedit si la costuri mici? Da, este posibil, nu se exclud reciproc.

Cum sa facem, ca nunta sa fie atat inedita, cat si la costuri reduse – iata cateva idei:

Organizati nunta in gradina

Un eveniment in aer liber are din start un ingredient inedit: natura, care nu poate fi egalata de niciun artificiu. Copacii din jur, aerul proaspat asigura un decor in care conexiunea este de la sine inteles. Natur, ca organizator de evenimente insa ne si ingrijoreaza: daca va fi vant si ploaie?

Pentru ca numai avantajele organizarii nuntii in aer liber sa va ramane printre amintiri  si nu si spaimele legate de eventualele intemperii, puteti sa optati pentru corturi de nunta de inchiriat sau chiar de cumparat pentru un numar restrans de invitati. Odata achizitionat, cortul va fi ulterior folosit la numeroase alte ocazii, evenimente familiale.

Folositi decoruri care sa va reprezinte cel mai bine: infasurati ghirlande de lumina in jurul masinii vechi familiale, sau al bicicletei de care va leaga amintiri haioase. Dar puteti pune in valoare si copacul favorit al bunicului, sau leaganul prin ghirlande. Important este, sa nu va ingraditi: in gradina nu sunt pereti, dati frau liber imaginatiei. Toate aceste decoruri va vor inspira la fotografii inedite, spontane, doar nu toate pozele trebuie sa fie cu zambet fortat, nu-i asa?

Pregatiti marturii de nunta handmade facute de dvs. Da, aveti dreptate: dureaza mult, nu toata lumea se pricepe si intr-un final poate costa la fel de mult, ca unul gata cumparat. Totusi: daca va documentati si va apucati din timp, cu siguranta va veti surprinde si pe dvs. si pe oaspetii dvs. Nimic mai miscator, decat  o sticla micuta pictata manual chiar de catre miri.. Nu-i asa?

Ghirlande cu flori si de lumina care sa puna in valoare obiectele cu amintiri, un DJ care va stie cantecele preferate si un cort de gradina pentru intemperii – iata un decor inedit si la costuri redusde de care sa va amintiti cu drag si peste multi ani.

FOTO: expodom.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare