Nunta

#nunta 2020 #nunta #fem

Nunta 2020 – tendinte care vor face furori

Ca in fiecare an nou, 2020 promite deja sa aduca un val proaspat de tendinte de nunta. Pe baza prognozei tendintelor de nunta, cuplurile care urmeaza sa spuna "Da!" in anul urmator, vor trebui sa aleaga culori vibrante, tinute indraznete si aranjamente creative de flori.

 

Detalii durabile si ecologice

Deseurile zero reprezinta mai mult decat un stil de viata, el devenind un stil de nunta. Nuntile din anul 2020 au ca linie principala tendinta de a reduce cat mai mult amprenta de carbon si posibilitatea de a reutiliza anumite detalii cum ar fi florile, decorul sau tinutele.

Optiuni alimentare variate

Nu este nunta parintilor tai, ci nunta anilor 2020, deci se vor servi feluri variate de mancare, poate chiar netraditionale, menite sa raspunda preferintelor si dietelor tuturor invitatilor. Astfel, aperitivele si felurile de mancare vor fi variate si perfect adaptate dupa dieta fiecarui participant.

Prezentarea bauturilor in regim de autoservire

Situatia barului de nunta pentru 2020 este cat se poate de rece. Astfel, bauturile vor fi doar expuse, invitatii servindu-se singuri cu ceea ce doresc. Vor fi prezente mai multe statii de bauturi in regim self-service, robinete cu bere, frapiere cu sampanie si bauturi alcoolice care sa permita celor interesati sa isi pregateasca propriile mixuri si cocktailuri.

Iluminare inovatoare

Nici o nunta nu va fi complete fara iluminarea adecvata. Lumanarile, felinarele si corzile de lumini nu se vor demoda nicioadata, dar apar si elemente noi cum ar fi felinarele cu cosuri suspendate, iluminare moderna prin tuburi si LED-uri, etc.

Vor fi cat mai multe flori

Florile vor fi, literalmente, prezente peste tot. Si nu ne referim aici doar la buchetele si piesele centrale de pe mese, ci la aranjamentele fascinante pentru felurile de mancare, prajituri si bauturi care vor fi completate cu flori comestibile sau cuburi de gheata cu petale incorporate si cocktail-uri infuzate cu flori.

Divertisment interactiv

Asteptati-va ca la nuntile din 2020, pe langa trupe sau DJ, sa apara magicienii, maestrii ed ceremonie, barurile cu bauturi chiar si in dreptul toaletelor pentru a nu se opri distractia nici macar atunci cand parasesti ringul de dans, statiile de fotografii amuzante, barurile cu dulciuri, etc.

Accesorii de par

In 2020 accesoriile pentru par, cum ar fi agrafele, pieptanii si bentitele, vor fi foarte populare. Pe langa voaluri si tiare traditionale, miresele, domnisoarele de onoare si oaspetii vor putea folosi accesorii de par cu perle si strasuri.

Tinute de nunta spectaculoase

Este vorba despre culori stralucitoare, pantofi indrazneti, salopete, sacouri din piele brodate si decoratii texturate (pliuri, pene, paiete, etc.). Manecile distractive si rochiile de mireasa din anii trecuti revin si in 2020 in look-uri spectaculoase.

Cadourile de nunta

Seturile de ceai sunt frumoase, dar nu mai sunt la fel de utile ca in trecut. Acelasi lucru este valabi si pentru plicurile cu darurile in numerar. Cadourile de nunta in 2020 vor fi inedite, ele completand totusi registrul traditional cu daruri mai putin tangibile: o luna de miere de safari, un masaj de cuplu, o excursie prin parcul national preferat, etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare