Nunta

#logodna #inel #inel de logodna

Inelul de logodna – prima dovada a dorintei de unire dintre parteneri

Atunci cand relatia de iubire dintre parteneri atinge cote maxime, apare si dorinta unirii si stabilirii unei familii proprii. Sunt lucruri si etape normale in viata fiecaruia. Ceea ce difera este momentul in care se petrec toate acestea, la unii fiind mai devreme decat se asteapta. In orice caz, intr-o astfel de situatiea, partea masculina are datoria morala de a impresiona femeia cu o bijuterie deosebita – inelul de logodna. Este o alegere destul de dificila pentru acestia, mai ales cand sunt complet in afara acestui domeniu si nu stiu dupa ce anume sa se orienteze.

Diamag, magazin online specializat in inele de logodna pretioase, dar si alte bijuterii asemenea, iese in intampinarea celor interesati de o astfel de achizitie cu o varietate de optiuni. Constient de varietatea preferintelor si a gusturilor, colectiile pe care le propune acopera o multitudine de design-uri, nuante, marimi si materiale.

Inelul de logodna ideal – pasi de indeplinit in identificarea acestuia

Un ghid dedicat in special celor indecisi, dar nu numai, acesta se prezinta in cativa pasi peste care nu se poate sari, in achizitionarea unui inel de loogdna potrivit. Este vorba despre asumarea unei responsabilitati din partea barbatului si alegera facuta denota interesul pe care il manifesta, in fapt, fata de gusturile iubitei. In timp ce unii cunosc indeaproape ceea ce isi doresc partenerele lor, exista si categoria celor care au nevoie de un ajutor specializat pentru a opta pentru cel mai potrivit model de inel. Si din acest punct de vedere expertii Diamag s-au pregatit corespunzator cu cateva sfaturi de avut in vedere.

Iata deci care sunt detaliile de maximum interes ce trebuie luate in calcul – montura, diamantul, tipul de metal, pretul, dimensiunile. Desi unii au tendinta de a neglija unele dintre acestea, este important de retinut ca fiecare poate juca rol decisiv in ceea ce priveste bijuteria finala, indeosebi multumirea iubitei.

Montura

Intrucat inelul de logodna este bijuteria ce urmeaza a fi purtata de-a lungul vietii, asa cum este si cazul verighetei, este esential sa prezinte o montura potrivita. Nicidecum un model prea sofisticat nu este o alegere inspirata, indeosebi atunci cand cea care primeste inelul este o fire activa. Poate deveni deranjant ca in permanenta inelul sa se agate de toate lucrurile din jur.

Metalul

Cu atat este mai dificil de realizat o alegere, cu atat optiunile sunt mai multe. Astfel, barbatii sunt pusi in situatia de a alege intre clasicul aur galben, cel alb sau modernul roz. Depinde de dorintele fiecaruia care va fi cel mai adecvat, dar daca se cunosc si preferintele feminine, cu atat mai bine. In oferta de inele propusa de Diamag se regasesc toate acestea, sub design-uri variate.

Diamantul

Am ajuns poate la aspectul cel mai pretentios si important dintre toate. Cei care doresc sa isi arate pretuirea deplina vor opta pentru un diamant autentic, de diverse karate. Este capitolul cel mai provocator pentru partea masculina. Si diversitatea optiunilor ii pune pe acestia in incurcatura, dar si bugetul dicteaza intr-o foarte mare masura alegerea.

Este esential ca accentul sa se puna pe calitate. Asadar, alegerea unui magazin de specialitate, care ofera si certificare de calitate este preferabil. Indiferent de dimensiune, este necesar ca slefuirea sa fie realizata de o mana experta, iar acest lucru sa fie vizibil. Diferenta o va face intotdeauna calitatea, deci este un aspect de care cumparatorii de inele logodna trebuie sa fie deplin constienti. Fara a solicita si garantia calitatii si a autenticitatii bijuteriei, acestia nu ar trebui sa continue demersul achizitiei.

Pretul final este dictat de o varietate de factori, dintre care si cei deja mentionati mai sus. Suma de achitat poate diferi enorm dupa tipul de metal selectat, de diamant – marimea si calitatea acestuia, de gramaj, dimensiunile inelului, montura, pretentiile ce le ridica design-ul.

Pe langa standardele ce vizeaza calitatea, nu trebuie pierdut din vedere ca bijuteria trebuie sa fie pe gustul persoanei iubite. O va purta aceasta cu placere sau va fi pusa in situatia de a renunta la purtarea ei in situatiile in care nu exista nici o asonanta cromatica intre acesta si vestimentatie? Sunt deci detalii de avut in vedere de asemenea.

Sunt acum lucrurile ce vizeaza achizitionarea inelului de logodna mai clare? Cei a caror intentie este de a face o investitie pe masura gasesc optiuni variate pe diamag.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare