Nunta

#diamente #logodna #inel de logodna

Inele de logodna cu diamante pentru logodnica ta

 

Ti-ai gasit partenera visurilor tale si ai vrea sa faci o cerere in casatorie in viitorul apropiat? Atunci este timpul sa te gandesti la inele de logodna cu diamante perfecte pentru o cerere in casatorie. Inelul de logodna cu diamant este considerat un clasic absolut, da stralucirea potrivita la momentul potrivit si vraja fiecare femeie.

Asadar, cu un inel de logodna cu diamante stralucitoare, o vei cuceri. Aurul alb este considerat cel mai popular aliaj pentru inelele de logodna. Aproape jumatate dintre femei isi doresc un inel de aur alb pentru logodna lor. Platina si argintul sunt, de asemenea, foarte populare - ceea ce se datoreaza faptului ca culorile metalelor subliniaza deosebit de bine proprietatile optice ale unui diamant.

Inele de logodna cu diamante din aur

Inelele de logodna din aur alb sunt foarte populare deoarece pietrele stralucesc deosebit de impresionant impreuna cu metalul pretios stralucitor. Este perfect si datorita proprietatilor sale. Aurul alb nu oxideaza, este considerat durabil si are un aspect atemporal. In plus, este mult mai ieftin decat platina.

Pentru a te bucura de inel toata viata, este recomandabil un aliaj de inalta calitate 585. Acest lucru transforma inelul de logodna din aur alb cu diamante intr-un simbol pentru eternitate. Aurul galben este unul dintre cele mai luxoase metale din industria bijuteriilor si este inca considerat un clasic pentru inele de logodna cu diamante. Metalul pretios traditional incanta prin culoarea sa calda si pare extrem de stralucitor in combinatie cu stralucirea diamantului.

Pe ce mana se poarta inelul de logodna

Daca te intrebi pe ce mana se poarta inelul de logodna, trebuie sa afli ca in majoritatea tarilor din lume, verigheta este purtata pe partea stanga, iar inelul de logodna este purtat pe partea dreapta. Daca sotii provin din natiuni diferite, pot sa decida impreuna pe ca mana sa fie purtat inelul de logodna.

Nici asta nu este o problema in zilele noastre. Inelele de logodna cu diamante sunt deosebit de populare in randul femeilor. Poate fi un inel de printesa, de exemplu. Astfel de inele sunt rapid recunoscute ca inele de logodna. Inelele de logodna cu un singur diamant arata foarte elegant ca un inel suplimentar dupa nunta. Astfel, nu mai este necesara o verigheta elaborata.

 

FOTO: unsplash.com

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii