Nunta

# relaxare restrictii #restrictii #nunti

In ce conditii se vor putea organiza nunti dupa relaxarea restrictiilor. Ce vor trebui sa faca mirii

Nuntile, botezurile sau alte evenimente private se vor putea organiza anul acesta, in contexul pandemiei, odata cu relaxarea restrictiilor. Astfel ca de la 1 iunie, persoanele care asteptau sa spuna Da in fata altarului ar putea organiza si petreceri. Nuntasii si mirii vor trebui insa sa tina cont de anumite conditii.

La nunta vor putea participa un numar limitat de persoane si va fi nevoie de o asistenta medicala. Aceasta va colecta de la fiecare nuntas probe pentru testarea Covid.

Vor putea participa la fericitul eveniment un numar strict de persoane, in general cei apropiati de viitori miri. Lautarii vor putea fi si ei arvuniti pentru fericitul eveniment. O alta conditie importanta, spun autoritatile, este ca la evenimentul mirilor sa fie preznta si o asistenta medicala. Toti participantii sunt conditionati, mai spun autoritatile, de efectuarea unui test Covid-19 in prealabil, care sa fie negativ. Daca nu exista dovada acestui test respectivul, sau respectivii, nu vor putea participa la fericitul eveniment.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii