Nunta

#ceremonie pe ambarcatiune #nunta pe mare #casatorie

Idei indraznete de oficiere a unei casatorii Ce tipuri de ceremonii te scot din tipare?

Pregatirea unei ceremonii memorabile pentru a marca un moment important din viata unui cuplu, precum ar fi oficierea casatoriei civile, poate fi un prilej pentru a cauta sa iesiti din tipare. Alegerea si decorarea unei locatii celebre sau mai putin celebre este deja o obisnuinta. Rostirea juramintelor intr-o gradina, curte sau pe malul marii sunt deja banale.

Daca va place natura, sentimentul de libertate, iubiti aventura si doriti ca un moment important din viata sa nu va dea prea multe batai de cap cu alegerea locatiei, decorurilor si selectarea invitatilor, atunci alegerea oficierii acestei ceremonii mult visate pe o ambarcatiune, in largul marii poate fi cea mai inspirata alegere.

Departe de agitatia plajelor aglomerate, in intimitatea marii, voi doi, cativa prieteni si valurile martori, veti intona juramintele atat de asteptate. Ineditul situatiei va fi oficiat si consemnat de catre comandantul ambarcatiunii printr-un Certificat original de Casatorie pe Mare.

De ce sa alegeti acest tip de ceremonie pe mare?

  • Pentru placerea de a te bucura in liniste de momente cu adevarat importante
  • Pentru ca iubesti ineditul si vrei sa ai parte chiar si in aceste clipe de cat mai multa intimitate
  • Pentru ca iti place sa calatoresti pe mare si vrei sa traiesti libertatea de a alege sa fii altfel
  • Pentru ca vrei sa beneficiezi de o experienta unica si originala.

La cine sa apelati pentru a beneficia de o astfel de ceremonie?

La Enjoy Sailing, care va ofera posibilitatea de a oficia si oficializa acest tip de ceremonii in cele mai frumoase locuri si in cele mai bune conditii. Fie ca doriti sa reinnoiti juramintele rostite deja la Sarea Civila, fie ca vreti sa dati glas acestor juraminte doar pe yachtul nostru si sa obtineti ulterior Certificatul de Casatorie, bucuria nostra de a organiza acesta unire de destine este la fel de mare. Indiferent de locul si momentul alese, capitanul nostru va fi la fel de entuziast si profesionist in a va face sa va bucurati din plin de aceasta ceremonie.

Ce face Enjoy Sailing pentru ca acest moment sa fie unic?

Noi vom decora ambarcatiunea pentru acest eveniment, va vom asigura calatoria linistita in largul marii, vom oficia ceremonia, vom elibera un Act de Casatorie pe Mare, vom depune actele necesare pentru obtinerea Certificatului de Casatorie oficial. in Certificatul de Casatorie va fi mentionat exact locul in care a fost oficiata ceremonia.

Velierul nostru Bavaria 30 va pleca din portul Limanu, cu maximum 6 pasageri la bord, inclusiv capitanul, va calatori 5-7 ore, timp in care se va oficia si casatoria, apoi va aduce fericitii casatoriti la mal. La finalul ceremoniei veti primi o sampanie si un tort delicios din partea Enjoy Sailing.

Daca toate aceste detalii sunt pe potriva asteptarilor voastre de la acest eveniment, atunci nu va ramane decat sa ne telefonati la nr. nostru national unic: 021.9876, sa ne scrieti pe formularul de contact de pe site-ul www.enjoysailing.ro sau la e-mailul: contact@enjoysailing.ro sau sa ne vizitati la sediul nostru.

Redactat si publicat de Edcora.ro, Comanda o campanie de Advertoriale pentru site-ul tau!

                                                                                                                                                                  Advertorial 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut: Cadoul de Craciun. De ce inseamna atat de mult?

Expertul Acasa.ro, Simona Jeles, psihoterapeut

Pune o intrebare

Sfatul expertului