Nunta

# trenduri nunta 2017 #nunta 2017

Faci nunta in 2017? 7 trenduri de care trebuie sa tii cont

Care viitoare mireasa nu viseaza la propria nunta inca din copilarie. Cand ajunge in pragul marelui eveniment, deja emotiile devin tot mai mari, pentru ca vrea ca totul sa iasa perfect. Pentru a avea parte de nunta visurilor, trebuie sa tii cont de tendintele momentului. Daca te numeri printre cele care urmeaza sa se casatoreasca anul acesta, atunci trebuie sa citesti in continuare care sunt trendurile in materie de nunti.

Greenery, culoarea vedeta

De cand a fost declarata culoarea Pantone a anului 2007, greenery a devenit nuanta vedeta a petrecerilor de nunta. Verdeata luxurianta, ghirlande care strabat masa si panouri verzi, cadrul perfect pentru poze de nunta sunt cateva dintre trendurile pe care le vei vedea anul acesta la nuntile la care vei lua parte. Verdele se integreaza perfect in decor, de la tinute pana la tortul miresei.

Boho-chic

Boho-chic a fost tematica numarul 1 in ultimii 5 ani, insa acest stil eclectic nu pare sa se dea dus prea curand. In acest an, insa, nuntile Boho sunt cele in care atat mirii, cat si invitatii se vor simti mai mult ca acasa decat ca la o nunta rustica. Decorurile sunt simple, delicate, foarte naturale, intr-o multime de forme si texturil.

Ceva vechi

Dantela pare sa nu cedeze nici ea teren altor materiale, astfel ca vei vedea multe mirese purtand rochii din aceasta tesatura delicata si cu aspect retro.

Costume texturate

Mirii vor purta costume texturate, precum cele din tweed, cu cravate personalizate.

Tinute din doua piese

Domnisoarele de onoare vor spune adio anul acesta rochiilor de printesa si vor merge pe tinute din doua piese – fusta si top. Vedeta sunt pliseurile si aplicatiile de paiete.

Fotografii in stil retro

Tematica naturala se va regasi si in fotografii. Este de asteptat ca imaginile de la nunta sa fie editate in modul seppia sau chiar alb-negru.

Tortul naked

O alta tendinta care se impune in acest an este tortul... dezbracat. Mai exact, torturile nu mai sunt impodobite la exterior cu crema si fel de fel de flori din fondant sau martipan, ci sunt lasate cat mai natural cu putinta, decorat eventual cu flori naturale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Femeia in rol principal

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului