Nunta

#melodii dansul mirilor # Thinking Out Loud #dansul mirilor #nunta

Dansul mirilor – cele mai apreciate melodii in 2015

Lansata la jumatatea anului trecut, piesa lui Ed Sheeran, Thinking Out Loud, a devenit rapid un hit, iar in 2015 a crescut in popularitate, devenind si optiunea numarul 1 pentru dansul mirilor in Romania si in intreaga lume.


“In urma cu cateva zile, reprezentantii aplicatiei Spotify au anuntat ca “Thinking Out Loud” este cea mai populara piesa pentru dansul mirilor in intreaga lume, ceea ce nu ne surprinde deloc”, declara Elena Ciungu, Manager Arthur Murray Bucuresti.

In primele luni ale anului, 3 din 5 cupluri care s-au inscris in programul de pregatire a dansului mirilor la studioul de dans Arthur Murray au ales piesa solistului britanic pentru deschiderea nuntii in calitate de sot si sotie.



“Piesa lui Ed Sheeran este foarte romantica, versurile de dragoste spun povestea unei iubiri de durata, iar videoclipul reflecta o legatura puternica, pe care tinerii care se casatoresc si-o doresc. Este o piesa foarte potrivita pentru pasi de rumba, dansul dragostei, sau combinatii creative de pasi din diverse stiluri – rumba, bolero”, adauga Elena Ciungu.

In continuare, o tendinta clara pentru nuntile din 2015 este pregatirea unei coregrafii de grup, prin care tinerii casatoriti si cativa prieteni apropiati surprind invitatii la nunta. In 2014 cea mai populara piesa pentru coregrafie de grup la nunta a fost Happy a lui Pharell Williams.

In 2015, Uptown Funk (Mark Ronson & Bruno Mars) domina preferintele cuplurilor pentru dansul de grup din cadrul nuntii.

“Sunt foarte multi si cei care doresc sa danseze pe un colaj de melodii, la care coregrafiile sunt adaptate in functie de dorintele fiecarui grup in parte” mai spune Elena Ciungu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare