Nunta

#fotografii nunta #sfatri #sfaturi practice #fotografii #nunta #poze

Cum sa ai cel mai frumos album de nunta

Albumul cu fotografii este una dintre cele mai pretioase amintiri de la nunta. Pozele sunt cele care va vor spune povestea celei mai frumoase zile din viata voastra, peste ani si ani. Pentru ca albumul sa-ti iasa perfect, nu este nevoie doar de un fotograf profesionist, ci trebuie sa tii cont si de alte detalii importante. Iata care sunt acestea:

Relaxati-va

Amintiti-va ca ziua casatoriei este momentul vostru de bucurie pe care il impartasiti cu prietenii si cu familia. Este important sa zambiti mult, din suflet, nu doar pentru poza. In caz contrar se va observa ca zambetele voastre sunt fortate.

Nu uitati sa fiti relaxati si sa nu stati incordati in timpul sedintelor foto. Fiti spontani si indrazniti si nu ezitati sa radeti in hohote! Pozele vor iesi senzational!

Comunicati cu fotograful

Nu va sfiiti sa ii impartasiti fotografului ideile voastre despre cum vreti sa arate pozele. Nu va ghidati dupa pricipiul "el este profesionistul, el stie mai bine", ci indranzinti sa ii spuneti ceea ce va doriti, astfel incat sa ajungeti, impreuna, la cele mai bune variante, iar pozele sa iasa de vis. Insa nu ii spuneti detaliile in ziua nuntii, ci stabiliti totul dinainte.

Este important sa aveti incredere in cel care va face fotografiile.

Alege locatia pentru sesiunile de foto

Un alt detaliu important este alegerea locului(locurilor) pentru sesiunile foto. Acest detaliu trebuie stabilit din timp si comunicat fotografului, astfel incat acesta sa il poata vizita pentru  a vedea care sunt cele mai bune unghiuri. Poti opta pentru un loc cu insemnatate speciala pentru relatia voastra, dar si pentru o locatie inedita.

In cazul in care, la petrecere doriti sa faceti poze cu invitatii, cel mai bine este sa va lasati pozati la inceput, cand nimeni nu este obosit.

Machiaj profesional, pentru mireasa

Pentru ca pozele sa para desprinse din reviste, este indicat ca machiajul miresei sa fe realizat de un profesionist. In acest fel tenul va arata impecabil in poze.

deal ar fi sa realizezi un machiaj de proba, inaintea marelui eveniment, moment in care sa fie realizate si cateva fotografii, pentru a corecta eventualele probleme de machiaj, cum ar fi prea mult slipici.

Sursa foto: lollipop.ge

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului