Nunta

#fotografi profesionisti #fotografi nunta # fotografi

Cum alegi profesionistii care sa iti surprinda pe camera povestea nuntii tale?

Din ce in ce mai multe cupluri aleg sa faca din nunta lor o adevarata poveste care sa le ramana amintire atat lor, rudelor si prietenilor, cat si generatiilor urmatoare.

Pentru ca toate momentele importante sa fie surprinse cat mai creativ si mai ingenios pe camera, mirii trebuie sa isi aleaga cu grija fotograful de nunta. Acesta trebuie sa stie cum sa scoata cadre exceptionale, in asa fel incat sa satisfaca pretentiile celor mai exigenti miri, nasi si socrii, sa fie capabil sa mobilizeze invitatii sa stea intr-o anumita pozitie sau sa se poarte natural, astfel incat cadrele sa fie cat mai bine interesante si mai frumoase.

Pe site-ul White Stories clientii vor gasi servicii de fotografie excelente, pentru a surprinde cat mai bine ziua nuntii, de la cununia in biserica, pana la petrecerea la restaurant sau in cort.

Momente pline de magie surprinse pe camera

Profesionistii adevarati, care privesc fotografia ca pe o arta, vor sti cum sa surprinda cat mai bine cadrele in care apar mirii si invitatii, pentru a le evidentia fericirea si clipele unice petrecute. Experienta in domeniu si aparatura de top garanteaza realizarea unor fotografii de exceptie, astfel incat pozele se vor transforma foarte usor intr-o experienta cinematografica.

Pentru ca ziua nuntii este una foarte importanta, poate chiar cea mai importanta in relatia de cuplu, aceasta trebuie surprinsa din toate unghiurile, atat din punct de vedere foto, cat si video.

In general, pachetele standard de fotografii de nunta includ pregatirile mirilor la ei acasa, cununia civila, sedinta foto facuta intr-un parc sau in alta locatie plina de insemnatate pentru miri, cununia religioasa, precum si petrecerea la restaurant.

Este important ca fotograful de nunta sa fie contactat cu mult timp inainte de eveniment, deoarece profesionistii White Stories sunt foarte solicitati de clienti din toate colturile tarii, nu numai din Bucuresti si din orasele mari.

Relatia cu fotograful de nunta trebuie sa fie una speciala, mirii sa ii povesteasca cum s-au cunoscut, sa ii explice ce isi doresc sa exprime, care sunt asteptarile lor de la ziua cea mare, daca au anumite preferinte, astfel incat profesionistul sa stie cum sa isi foloseasca mai bine talentul pentru a reda povestea lor.

Povestea personalizata a fiecarei nunti

Fotografia de nunta nu inseamna doar o insiruire de imagini, ci este povestea celei mai frumoase zile din viata mirilor, care trebuie nu numai sa trezeasca amintiri placute, ci si emotii puternice. Fotograful de nunta este un adevarat profesionist, cu un portofoliu foarte bine pus la punct, cu o experienta de cel putin 15 ani in lumea artistica, de film, teatru si televiziune.

Cu alte cuvinte, povestea mirilor se poate transforma foarte usor intr-un scenariu de film cu ajutorul profesionistului potrivit.

Dupa discutia preliminara cu fotograful, mirii vor fi siguri ca au ales o persoana placuta, pe gustul lor, care le intelege cerintele si dorintele si care nu se incapataneaza sa fotografieze numai asa cum isi doreste si isi imagineaza el ca este bine. Rugamintile mirilor sunt ascultate si respectate, discutiile sunt incununate cu succes iar rezultatul este exceptional.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Daniela Irimia: Cele 3 moduri prin care comunicam zi de zi

Expertul Acasa.ro Daniela Irimia, trainer de dezvoltare personala

Pune o intrebare

Sfatul expertului