Nunta

#coafuri nunta #coafuri #nunta

Coafuri nunta 2018: idei pentru mirese

Coafuri nunta 2018: idei pentru mirese. Ce se poarta anul asta la nunti, mai ales daca esti mireasa? In primul rand coafurile care emana romantism, feminitate si naturalete. Bineinteles ca nu ies din joc buclele si cocurile clasice, dar diferenta o vor face cu siguranta accesoriul din par, dar si felul în care este purtata coafura, adica personalitatea miresei. Destiut.com va da cateva idei de coafuri 2018 de mireasa. Nu uitati cum spuneam mai sus, ca accesoriile si atitudinra fac diferenta, chiar daca veti avea impresia ca veti semana cu alte mirese.

Coafuri nunta 2018. Coafurile boeme

Sunt frumoasa, ce exprima putina dezordine-salbaticie, sunt relaxante. Daca adaugati flori sau coronite cu bijuterii veti obtine un stil aparte.

Coafuri nunta 2018. Bucle lejere

Nu este o coafura la care sa se piarda mult timp. Cateva bucle lejere facute cu placa de par si cu accesorii, inclusiv valul de mireasa va va asigura o zi de exceptie.

Citeste mai multe pe destiut.com.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului