Nunta

#Chocolissimo #ciocolata belgiana #cadou #nunta #botez

Ciocolata belgiana, un cadou dulce pentru evenimente speciale

Cine nu adora ciocolata? Acest desert delicios, care a cucerit o lume intreaga, este cadoul perfect pentru orice ocazie, indiferent ca vorbim despre un botez, o nunta sau o aniversare. Alegerea acesteia este insa foarte importanta.

Chocolissimo, unul dintre cele mai apreciate branduri de ciocolata belgiana premium din Romania, a pregatit o colectie delicioasa de ciocolata, numai buna pentru a fi oferita in dar la ocazii speciale, cum ar fi nunta sau botezul. Chocolissimo se remarca nu numai prin gustul intens si calitatea deosebita a ciocolatei, dar si prin modelele inedite in combinatii exclusiviste.

Invitatii si marturii de ciocolata pentru nunta

Colectia Chocolissimo include invitatii inedite pentru anuntarea logodnei, dar si pentru marturii de nunta, sub forma unor praline delicioase cu diferite umpluturi. Un astfel de cadou il reprezinta cuburile de ciocolata personalizate cu numele fiecaruia si data nuntii. Baza este realizata din ciocolata delicioasa cu lapte, iar printul comestibil se realizeaza pe ciocolata alba. Cuburile sunt ambalate intr-o cutie eleganta, legata cu panglica satinata.

In cadrul colectiei sunt incluse marturii dulci pentru invitati, nasi si parinti, dar si surprize dulci pentru Mire si Mireasa din partea prietenilor si familiei. Printre ideile propuse se numara 8 praline belgiene umplute cu crema delicioasa, in forma de felii de tort cu o pralina rotunda umpluta cu crema de trufe si piramide din ciocolata belgiana din seria Just Married.

Un alt cadou de impact pentru tinerii casatoriti il reprezinta cutiile care contin praline savuroase de diferite sortimente. Realizate din lemn african si gravate cu urari precum "Best Wishes", acestea contin bomboane cu umpluturi de ganache de ciocolata neagra, cherry ganache, cheesecake si crema red berry.

Colectia de ciocolata pentru botez

Chocolissimo propune idei unice pentru cadourile de botez, din ciocolata belgiana cu ambalaje inedite pentru parintii creativi. Acestia pot alege intre ambalaje amuzante pentru baieti sau fete, dar si intre figurine de diferite forme de animalute dragi celor mici.

In colectie sunt incluse seturi de ciocolata pentru zile aniversare in forme de cadou, tort aniversar, flori si urarea "Happy Birthday". Formele simpatice sunt realizate din cea mai buna ciocolata cu lapte, lucrate cu o atentie deosebita la detalii. Nu lipsesc nici acadelele de ciocolata belgiana alba in forma de inima acoperita cu ciocolata cu lapte, ciocolata neagra si clasicele cutii elegante cu mixuri de praline.

Pe langa aceste cadouri simbolice si delicioase, Chocolissimo ofera pasionaților de ciocolata si un produs inedit: chocotelegrama, care se poate configura pe Chocolissimo.ro. Literele din ciocolata, alaturi de semne de punctuatie si imagini imprimate pe ciocolata, pot fi folosite pentru a crea mesaje si urari personalizate pentru cei mici. Se pot alege dimensiunea chocotelegramei, textul, tipul de ambalaj, precum si ciocolata decorativa cu simboluri de sezon si nu numai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare