Nunta

# inceput de an #invitatii nunta #invitatii #nunta

Ce invitatii de nunta se potrivesc inceputului de an?

Indiferent de anotimpul in care sunt organizate, nuntile sunt intotdeauna un motiv de mare bucurie, atat pentru viitorii miri, dar si pentru cei apropiati lor. Bineinteles ca tendinta este de a organiza o nunta pe perioada verii, considerata "sezonul oficial al nuntilor" si mai mult ca sigur stiti si voi de ce. Insa, in ultimii ani, oamenii au inteles ca nu conteaza atat de mult momentul si au inceput sa se indrepte si spre nunti organizate in alte anotimpuri. Spre exemplu, o nunta de toamna poate fi organizata la o ferma sau pe un domeniu, bucurandu-va de peisajele ca niste tablouri pictate.

Iar cele mai atipice, dar si cele mai frumoase sunt nuntile de iarna, cand totul este acoperit de zapada imaculata. Nu doar ca pozele vor iesi spectaculos in aceste cadre, insa si atmosfera este de basm. Asa ca daca vreti sa va casatoriti si nu ati stabilit inca data nuntii, luati in considerare si o nunta de iarna, organizata bineinteles dupa Sarbatorile de Iarna. Sau, puteti chiar sa va casatoriti in perioada dintre Craciun si Revelion, pentru a va bucura de cea mai frumoasa saptamana din an.

Daca alegeti sa va casatoriti la inceput de an, cu siguranta o sa va bucurati de cele mai frumoase peisaje. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta viscolului, pentru ca nimic nu va sta intre voi si fericirea de a deveni in sfarsit, o familie. Pregatirile sunt aceleasi, asa ca nu trebuie sa va faceti probleme. Insa, puteti alege mici detalii, ce vor face diferenta: decoratiuni specifice perioade, un meniu ideal pentru iarna si bineinteles, nu uitati de invitatii de nunta in ton cu iarna. Si pentru ca am adus vorba despre invitatii de nunta, probabil va intrebati care ar fi cele mai potrivite in acest context. Asa ca o sa va prezentam in continuare trei invitatii de nunta de la CrisiaShop, ideale pentru inceputul de an.

Asa cum probabil v-ati dat seama, cele mai frumoase si potrivite sunt invitatiile albe. Astfel, prima recomandare este una foarte simpla, dar eleganta si de efect: invitatia 70204. Din punct de vedere cromatic, este foarte simpla dar tocmai aceasta simplitate ii confera eleganta. Are marginea de parca ar fi o rama sculptata si va asiguram ca o sa impresionati toti invitatii cu ajutorul ei.

O invitatie speciala este si invitatia 60266, datorita modului in care se prezinta: are o rama care o sustine si care aduce putin spiritul iernii. Iar pretul acesteia este foarte accesibil, doar 2,17 lei.

Si ultima recomandare de astazi este invitatia 32749, ideala pentru romanticii incurabili. De ce? Pentru ca plicul invitatiei are imprimata o inima, iar cele doua jumatati reprezinta cuplul de indragostiti. Fiind alba complet, se potriveste de minune cu tematica iernii.

Acestea au fost doar trei invitatii pe care le puteti alege pentru o nunta de vis iarna aceasta, insa puteti gasi mult mai multe in magazinele de specialitate. Am vrea sa stim care este preferata voastra dintre cele prezentate si daca ati folosi-o pentru nunta.

Sursa foto: pixabay.com/ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului