Nunta

#dar nunta 2022 #nunta 2022 #nunta

Cat este darul la nunta in 2022. Cat trebuie sa plateasca nasii, socrii si rudele, prin comparatie cu restul invitatilor

Esti invitat la o nunta? In 2022 numarul nuntilor este urias avand in vedere ca multe cupluri au amanat evenimentul din cauza pandemiei. Prin urmare multe persoane vor merge cel putin la o nunta in aceasta vara.

 

Nu este de mirare ca foarte multe persoane se intreaba cat este darul la nunta in 2022. Iata cat trebuie sa platesti daca esti simplu invitat, ruda, nas sau socru. 

Cat este darul la nunta 

Cand vine vorba despre darul de nunta, suma pe care trebuie sa o platesti, daca esti simplu invitat se calculeaza foarte simplu. Aceasta reprezinta valoarea meniului inmultita cu doi.  Prin urmare in cazul unui meniu de 300 de lei, trebuie sa oferi minimum 600 de lei.

Lucrurile se schimba insa in cazul nasilor, rudelor si socrilor. Acestia trebuie sa lase o suma mult mai mare. Nasii, de exemplu, trebuie sa ofere minimum 1500 de lei de persoana. Rudele apropiate ofera mai multi bani decat invitatii obisnuiti. Astfel, in cazul unui meniu de 300 de lei, trebuie sa ofere intre 800 si 1000 de lei.

Si socrii trebuie sa ofere mai multi bani mirilor. Suma optima fiind de peste 1000 de lei, in cazul de fata.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii