Nunta

#cadouri nunta #nunta

Cadouri de nunta. Ce sa oferi in locul clasicului plic cu bani?

Nunta este un eveniment aparte din viata mirilor, dar si al nuntasilor. Imediat ce primesti invitatia incepi sa te gandesti ce poti sa le oferi viitorilor soti, astfel incat sa le reaminteasca de pretuirea ta si sa aiba si un cadou pe care sa il foloseasca cu drag. Optiunile sunt variate, dar tine cont de personalitatea cuplului sau macar de lucrurile care le sunt pe plac.

Un strop de bucurie, intr-o zi plina de semnificatii pentru miri, poate sa vina si din oferirea unui cadou de neuitat viitorilor soti. Nunta in sine este un moment magic pentru cei doi soti, dar cadourile le vor face o placere deosebita, daca sunt alese cu grija si daruite din inima. Daca in afara granitelor Romaniei exista practica de a te inregistra pentru a oferi un cadou util viitoarei familii, la noi trebuie sa te gandesti ce poate sa aduca fericire prietenilor tai, in locul plicului cu bani, oferit in mod traditional de nuntasi.

Accesorii de lux

Un cadou memorabil poate fi constituit din oferirea unor ceasuri de lux disponibile la Credit Amanet. Te asiguram ca vei descoperi articole de cea mai buna calitate, produse de designeri celebri, multe in cutiile originale, cu certificatele autentice, diferenta majora fiind ca aceste accesorii, extrem de apreciate, sunt mult mai accesibile din punct de vedere al pretului, decat daca le cumperi noi, dintr-un magazin dedicat.

Electrocasnice moderne

Electrocasnicele sunt utile pentru orice casa, iar daca alegi modele high tech atunci le vei asigura necesarul unei case. In plus, electrocasnicele cu functii inovative scutesc munca si perioada de preparare a hranei, astfel incat sotii vor avea mai mult timp pentru lucrurile care conteaza cu adevarat pentru ei.

Cadouri practice

Caseta de bijuterii din argint pentru mireasa si accesorii personalizate pentru mirii iubitori de vin sau de lichide cu multe grade, albume si rame foto sunt alte cateva idei pentru a face un dar frumos si functional.

Halate sau articole de casa personalizate

Accesorizarea halatelor de baie pentru El si Ea se poate face tinand cont de gusturile viitorilor soti. Mai mult, personalizarea articolelor textile pentru casa ofera un plus de farmec, iar ingeniozitatea magazinelor care se ocupa cu aceasta indeletnicire nu are limite.

Consola de jocuri pentru pasionati

Mirii iubitori ai jocurilor pe calculator pot fi rasfatati cu console de jocuri pentru a petrece timp impreuna, dar si pentru a se bucura de pasiunea pentru jocuri si strategii in lumea virtuala.

Sejur romantic vs. plimbare cu balonul cu aer cald

Daca vrei sa le oferi mirilor un cadou incredibil si o experienta pe masura, poti achizitiona pentru ei un sejur romantic cu destinatie de vis si servicii complete. Pentru cei care iubesc aventura si petrecerea timpului in aer liber ai posibilitatea sa cumperi o plimbare cu balonul cu aer cald, pentru ca indragostitii sa poata admira orasul si imprejurimile de la inaltime sau frumusetea marilor orase din Romania.

Vizita la crama

Un vin bun, o degustare a unor soiuri delicioase, bucate traditionale locale si o experienta unica, aceasta este oferta cramelor care au propuneri inedite pentru toate ocaziile. Poti sa optezi pentru un astfel de cadou de nunta pentru ca vei reusi sa surprinzi cu darul tau, dar si sa oferi sansa unui weekend de vis.

Hamace sau balansoar

Daca viitorii soti locuiesc la casa si au gradina, le poti lua hamace pe care sa le personalizezi sau un balansoar, pentru relaxare in aer liber.

Seturi de vesela sau tacamuri argintate

Vesala este utila si necesara intr-o casa, dar un set cu design modern, cu insertii argintate sau chiar aurite este frumos si elegant, perfect pentru servirea mesei alaturi de cei dragi. Tacamurile pot fi si ele alese cu grija, confectionate din argint, cu minunate detalii si finisaje de calitate.

Carduri cadou

Daca nu stii ce anume sa daruiesti si nu ai idee cum ai putea sa ii uimesti pe miri, poti opta pentru carduri cadou care sa le ofere amandurora sansa de a cumpara ce le place.

La asa eveniment deosebit cum este o nunta, cadoul trebuie sa fie pe masura. Poti alege una dintre recomandarile noastre sau poti merge pe o varianta originala. 

FOTO: Pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare