Nunta

#nunta #mireasa #etta james #bruno mars #melodii nunta #John Legend #muzica nunta

7 melodii pe care sa i le dedici la nunta, in functie de relatia voastra

Sunt multe gesturile prin care iti poti exprima dragostea. Unul dintre ele este muzica. Iata un top al melodiilor, mai vechi sau mai noi, care sunt perfecte pentru a fi dedicate celui/celei cu care te casatoresti. Alege-o pe cea care se potriveste cel mai bine relatiei voastre!

1. "At Last" - Etta James

"In sfarsit" spune aceasta melodie. Ce modalitate de a-i declara iubire vesnica decat sa dansati pe o melodie ale carei versuri descriu lunga voastra calatorie pana in momentul in care v-ati intalnit.

 

2. "Marry You" - Bruno Mars

Acest hit relativ nou este tot mai des intalnit la petrecerile de nunta. Si pe buna dreptate. Este o melodie ritmata, ceea ce inseamna ca, cel mai probabil, va ridica multa lume de la mese pentru dans. Are o lirica savuroasa, vorbind despre frumusetea spontaneitatii dragostei.

3. "All of Me" - John Legend

John Legend i-a cantat aceasta melodie sotiei sale, Chrissy Teigen, chiar la nunta lor organizata anul trecut. Este un cantec extrem de romantic, care vorbeste despre puterea dragostei de a trece peste toate imperfectiunile. Vei starni cu siguranta lacrimi de emotie cu aceasta melodie.

 

4. "XO" - Beyonce

Odata incinse spiritele, veti putea dansa pe aceasta melodie romantica unul in bratele celuilalt. Si, mai mult ca sigur, vei obtine un "te iubesc" spus cu voce tare, la microfon.

5. "And I Love Her" - The Beatles

Iar daca o melodie este mai veche nu inseamna ca nu e perfecta pentru nunta. Mirele ii poate dedica aceasta melodie prospetei sale sotii. Vorbeste despre un barbat sensibil, dar care nu se teme sa isi arate dragostea.

6. "The Way You Look Tonight" - Frank Sinatra

Iata o alta melodie care vorbeste despre alegerea voastra. Ati cautat mult pana sa va intalniti, iar acum ati vrea sa tineti minte noaptea aceasta pentru totdeauna.

7. "Me and You" - Kenny Chesney

Aceasta melodie descrie despre felul in care destinul v-a adus impreuna si cat de minunata este dragostea dintre voi doi. Sunteti dependenti unul de celalalt si nu va vedeti viitorul decat impreuna.

Sursa foto: theskydance.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare

Sfatul expertului