Nunta

#barbat #cuplu #casatorie #relatie #barbat potrivit #semne barbat potrivit

6 semne ca el este barbatul cu care merita sa te casatoresti

Se spune ca dragostea este oarba, insa intr-o relatie exista un moment in care trebuie sa spui lucrurilor pe nume. Iata in continuare cateva indicii care te pot ajuta sa evaluezi legatura dintre tine si iubitul tau si sa intelegi daca este sau nu persoana potrivita alaturi de care sa-ti traiesti viata.

1. Are simtul umorului

Dintre toate caracteristicile esentiale pentru a trece prin viata cu succes, simtul umorului este in top. Dar ce inseamna mai exact simtul umorului? Sa glumesti pe seama altcuiva sau in momente nepotrivite poate fi contraproductiv. Simtul umorului pe care trebuie sa il cauti este pozitiv, este cel care face viata mai distractiva si perioadele dificile mai usor de depasit.

2. Ii pasa de ceea ce crezi

O persoana care intreaba si care te asculta, care isi aminteste ceea ce i-ai spus, o persoana care iti raspunde cu empatie si cu sinceritate, cu care poti comunica, aceea este cea mai in masura sa formeze un cuplu cu tine. Partenerul tau ar trebui sa fie capabil sa ia parte la o discutie pe absolut orice subiect, indiferent daca este familiarizat sau nu cu el.

3. Are propriile opinii

O conversatie presupune cel putin doi parteneri, intr-un dialog nu vorbeste doar unul si celalalt asculta, ci fiecare se implica si are argumentele lui. De aceea, ar trebui sa apreciezi atunci cand iti spune verde in fata ca nu este de acord cu tine, mai ales daca isi poate sustine acest dezacord.

4. Te accepta asa cum esti

Tu si partenerul tau sunteti unici si speciali si trebuie sa fiti capabili sa va intelegeti reciproc si sa acceptati faptul ca puteti avea viziuni diferite asupra anumitor lucruri. Chiar si in astfel de situatii, aminteste-ti ca, in viata, securitatea si confortul sunt date de similitudinile dintre voi, insa ceea ce va diferentiaza este ceea ce va coloreaza existenta.

5. Are un job, prieteni si relatii bune cu familia lui

Cineva care are o viata plina, complexa, interesanta este mult mai probabil sa fie o persoana normala, echilibrata. Daca are o cariera promitatoare, hobby-uri, daca petrece timp in compania propriilor prieteni si a familiei sale, asta inseamna ca este o persoana capabila sa relationeze si sa se integreze usor intr-o noua familie.

6. E matur emotional

E clar ca nu vrei langa tine un copil, chiar daca te amuza spiritul sau ludic. Ai nevoie sa fii sustinuta de o persoana responsabila, receptiva la emotii si sentimente, motivata si capabila sa isi controleze impulsurile.

Sursa foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului