Nunta

#invitatii nunta toamna #nunta toamna #invitatii nunta

5 invitatii care se potrivesc unei nunti de toamna

Vara se apropie cu pasi repezi de final, ceea ce inseamna ca sezonul oficial al nuntilor se va incheia. Dar nu inseamna ca nu ne vom putea bucura in continuare de nunti, doar ca nu vor mai fi la fel de dese. Iar daca ne gandim mai bine, nuntile de toamna au farmecul lor si cu putina atentie la detalii, pot fi mult mai frumoase decat nuntile de vara.

Cele mai potrivite toamna sunt nuntile organizate in aer liber, in cadre feerice: fie la o ferma, la o podgorie, pe un domeniu exclusivist, in gradina unui palat, poate chiar undeva la munte. Iar peisajele cu siguranta o sa va taie respiratia. Padurile aramii reprezinta unul dintre cele mai frumoase tablouri ale naturii, asa ca probabil o sa vreti sa surprindeti aceste cadre in albumul de la nunta. Iar frunzele cazute vor reprezenta ,,accesoriiā€¯ ideale pentru sedinta foto din ziua nuntii.

Fie ca organizati o petrecere cu influente rustice, fie ca alegeti o nunta clasica, mai mult ca sigur o sa va bucurati de alegerea facuta, iar invitatii va vor lauda si vor ramane cu amintiri frumoase. Ideal ar fi sa aveti si un plan de rezerva, fie un cort amenajat pentru nunta, in cazul in care ploua, fie sa inchiriati o cladire din apropiere. Dar cortul ar fi cea mai convenabila varianta, mai ales ca o sa va fie util si pe timpul noptii, pentru ca sigur veti dori ca petrecerea sa continue pana in zori.

O astfel de petrecere de nunta nu este greu de organizat. Daca va ocupati singuri de toate pregatirile, trebuie sa stiti ca puteti comanda decoratiunile din magazine online si va puteti inspira de pe site-uri de specialitate (spre exemplu, Pinterest poate fi cel mai bun prieten al vostru). Ar trebui sa acordati atentie si invitatiilor de nunta, pentru ca nu se potrivesc orice modele. In continuare o sa va prezentam cinci invitatii de nunta perfecte pentru o petrecere organizata toamna aceasta, in aer liber.

1. O invitatie delicata, perfecta pentru nuntile organizate in luna septembrie si cele de la inceput de octombrie este 70139. Culorile amintesc de florile specifice inceputului de toamna, iar eleganta invitatie este data de simplitatea design-ului ei. Se potriveste perfect unei nunti rustice, multumita culorilor, design-ului si sforii delicate ce o insoteste.

2. Cele mai potrivite invitatii pentru un astfel de eveniment sunt cele ale caror culori predominante se incadreaza in paleta marourilor. Cele care par realizate din hartie reciclata si care sunt decorate cu panglici dantelate, la fel cum este si invitatia 70167, ar trebui sa se afle in topul alegerilor voastre.

3. O nunta in aer liber presupune si conectarea cu natura, inalturarea grijilor macar pentru o zi, astfel incat bucuria nuntii sa fie la maximum. Cu siguranta veti fi inconjurati de foarte multe flori, atat ca decoratiuni pe care le veti comanda, dar si flori pe care le veti regasi in locul unde veti organiza petrecerea. Ce ati spune daca florile s-ar regasi si pe invitatia de nunta? Noi va propunem invitatia 70141.

4. Pentru romanticii incurabili, invitatia 70151 este ideala. Are elementele necesare care definesc o invitatie perfecta pentru o nunta de toamna si o inimioara care parca pecetluieste legatura dintre indragostiti inca de dinainte de nunta.

5. Si ultima recomandare, invitatia 70136, de asemenea recomandata celor care isi doresc o nunta de unde romantismul nu va lipsi.

Ce parere aveti despre invitatiile pe care vi le-am recomandat si despre ideea de a organiza petrecerea de nunta in aer liber?

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: A sti sa fii cu tine insuti

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare