Nunta

#nunta #invitati nunta #nunta perfecta # cum sa organizezi # meniu nunta

5 invitati pe care nu-i vrei la nunta ta. Cum poti salva petrecerea

Te-ai gandit vreodata ca exista persoane pe care nu ar trebui sa le inviti la nunta ta? Mai verifica-ti inca o data lista de invitati, iar daca unii dintre ei se potrivesc cu ceea ce iti vom povesti mai pe larg, poate ca nu ar fi o idee buna sa participe la momentul unic de care vei avea parte. Iata cateva tipologii de care ar trebui sa te feresti cand vine vorba de un eveniment atat de important:

Fata din centrul atentiei

Ziua nuntii tale este una importanta, asa ca tu te vei bucura de toata atentia celor din jur sau cel putin asa speri sa fie. S-ar putea sa ai in cercul tau social o astfel de persoana, care se hraneste cu atentia celorlalti si nu va ezita nici acum sa profite de ocazie. Se va imbraca provocator si se va aranja astfel incat sa primeasca ceea ce isi doreste. Cel mai important este sa te simti bine, incearca sa o ignori si sa nu o lasi sa iti strice acest moment special. Vei radia prin starea ta de bine!

Fostul tau iubit

Oricat de buni prieteni ati ramas, nu poti avea convingerea ca fostul tau iubit nu va incerca sa-ti strice ziua cea mare. Asadar, acesta nu ar trebui sa se afle pe lista invitatilor. Fii fara grija, acesta va intelege motivele pentru care ai ales sa nu fie prezent la acest eveniment.

Prietenul tau alcoolic

Inca stai sa te gandesti daca ar fi o idee buna sa iti inviti prietnul care nu e foarte responsabil cand vine vorba de alcool. Are renumele tipului care se merge la petreceri, se ameteste si se da in spectacol. Cu siguranta nu vei dori ca nunta ta sa se transforme intr-un spectacol de circ, asa ca ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa iei o astfel de decizie.

Rudele „guralive”

Fiecare dintre noi are astfel de rude a caror prezenta nu este agreabila intotdeauna. Comentariile lor vor fi intotdeauna rautacioase, asa ca nu te astepta ca de data aceasta lucrurile sa se schimbe. Chiar daca sunt prezenti la marele eveniment, nu le acorda atat de multa importanta si nu-i lasa sa-ti creeze un disconfort la propria nunta.

Copiii

Oricat de dragalasi ar fi copiii si chiar daca sunt acolo doar pentru ca parintii lor nu au avut cui sa-i lase in grija, acestia pot scapa repede de sub control. Nu iti doresti sa strigi dupa ei de fiecare data cand ii vezi alergand de colo-colo, astfel incearca sa angajezi o persoana care sa ii tina ocupati pe durata evenimentului si care totodata sa ii supravegheze. Totul va deveni mai simplu si pentru tine si te vei putea bucura in voie de marele eveniment.

 

 Foto: ashtonphotography.co.uk 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din nunta

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Expertul Acasa.ro, psihologul Elena Done

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare