Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

De prin lume adunate

Zilele generatiei X-Men la Cluj

Sub titulatura X-Days, ArtReSearch, Asociatia de Promovare a Cercetarii si Creatiei in Artele Spectacolului , organizeaza doua zile de proiectii de film, spectacole- lectura si discutii pe tema asa-numitei Generatii X-Men. Evenimentul se desfasoara pe 11 si 12 decembrie, incepind cu ora 18:00, la Zorki Photo-Cafe (str. Ion Ratiu nr.10) din Cluj . Filmele si piesele de teatru au fost realizate in cadrul editiei a treia a Taberei de Dramaturgia Cotidianului, desfasurata anul acesta intre 1 si 11 august la Tirgu-Jiu. Tabara a fost organizata de ArtReSearch in colaborare Facultatea de Teatru si Televiziune din cadrul Universitatii Babes-Bolyai si a beneficiat de sprijinul AFCN si de cel al Teatrului Elvira Godeanu din Tirgu-Jiu. Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea