De prin lume adunate

#festival #film #proiectii #cinema

Zilele Filmului Chilian la Bucuresti

In perioada 21 - 24 ianuarie, cinematograful chilian este in prim plan la Bucuresti. Ambasada Republicii Chile in Romania si Institutul Cervantes din Bucuresti, in colaborare cu Institutul Francez din Bucuresti, organizeaza la Cinema " Elvira Popescu " Zilele Filmului Chilian.

O fetita indiana care traverseaza singura 180 km, din Bolivia in Chile, marturiile celor care au supravietuit in cumplitele lagare ale dictatorului Pinochet, vanzatori de nimicuri prin autobuze, transformandu-se in oameni de afaceri cu alura corporatista sau comedii romantice la varsta a treia sunt doar cateva dintre povestile pe care le poti urmari pe marele ecran in aceasta perioada.

Filmele sunt prezentate in versiune spaniola, subtitrate in engleza. Deschiderea festivalului va avea loc vineri, de la ora 19.00, in prezenta E.S. Dna María Eliana Cuevas, Ambasadorul Republicii Chile in Romania.

Biletele costa 7 lei si vor fi puse in vanzare inaintea fiecarei proiectii, la Cinema "Elvira Popescu".
 

Programul festivalului:
 

Vineri, 21 ianuarie:

Ora 19.00: El regalo

Sambata, 22 ianuarie:

Ora 16.00: El poder de la palabra
Ora 18.00: Navidad
Ora 20.00: Teresa

Duminica, 23 ianuarie:


Ora 16.00: Alicia en el pais
Ora 18.00: La buena vida
Ora 20.00: Dawson Isla 10

Luni, 24 ianuarie:

Ora 18.00 : Navidad
Ora 20.00 : Ojos rojos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea