De prin lume adunate

#mihai eminescu #spectacol #omagiu #poezii #teatru

Vis de poet - spectacol omagial Mihai Eminescu

Marti, 15 iunie, de la ora 20.00, la Sala 99 a Teatrului National are loc spectacolul omagial Mihai Eminescu , "Vis de poet ".

Pornind de la un scenariu original imaginat de Eugenia Vasiloae, spectacolul urmareste povestea vietii poetului, prin versurile sale, pornind de la anii tineretii, comuniunea cu natura si descoperirea iubirii pana la maturitate , lupta cu societatea romaneasca pururi contemporana si moartea.

In distributie il vei regasi pe unul din cei mai tineri actori ai Teatrului National: Axel Moustache, care semneaza atat regia, cat si adaptarea scenariului. Alaturi de Axel Moustache , le vei putea descoperi pe tinerele absolvente: Camelia Dinca si Simona Nastase.

Spectacolul omagial va avea loc cu participarea Corului Amadeus, condus de tanarul Florian Costea. "Vis de Poet" este un proiect al Teatrului National in colaborare cu Fundatia Ileana Mustatza si are loc in cadrul proiectului Usi deschise pentru toti.

Iar pentru ca este vorba de un spectacol omagial, intrarea va fi libera pentru toata lumea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea