De prin lume adunate

#videomax #film #emisiune #umor #specialisti

Videomax cauta SPECIALIST IN UMOR

Videomax este o platforma online inovatoare prin care poti fi producatorul propriei tale emisiuni. Daca ai idei interesante, Videomax este platforma potrivita pentru tine, care te va ajuta sa arati tuturor talentul tau.

 

De ce sa alegi Videomax

 

Videomax te ajuta daca ai ceva de spus, vrei sa iti faci cunoscute opiniile si daca iti doresti sa comunici live cu ceilalti comentatori de pe site . Daca esti pasionat de schimbul de idei pe teme de actualitate, simti ca este o provocare pentru tine sa ai propria emisiune , vrei sa transmiti live si in mediul online un eveniment pe care il organizezi sau vrei sa promovezi servicii si produse intr-un mod elegant, Videomax este prietenul de incredere care te va ajuta in aceste situatii.

 

Avantajele Videomax

 

Videomax iti permite sa urmaresti emisiunile favorite fara pauze publicitare, sa urmaresti doar emisiunile care te intereseaza, sa interactionezi cu prezentatorul emisiunilor transmise in direct si poti sa vizionezi si emisiuni interesante realizate anterior. De asemenea, trebuie sa stii ca orice utilizator care considera ca are ceva interesant de transmis poate avea o emisiune pe Videomax.

 

Cine poate vedea emisunile de pe Videomax

 

La emisiunile realizate pe Videomax poate asista orice utilizator de internet care stie de emisiunea respectiva. Spectatorii au si optiunea de a comenta "pro" si "contra" pe subiectul dezbatut. Utilizatorii vor primi raspuns de la realizator doar daca vor fi inregistrati.

 

Daca te consideri specialist in umor , atunci participa la concurs

 

Daca ai conexiune la internet si o camera web, glumele tale vin spontan, nu ai probleme in a improviza si starnesti frecvent rasul in gasca ta, atunci esti un candidat ideal pentru titlul de Specialist in Umor, pe Videomax. Tot ce trebuie sa faci este sa realizezi o emisiune de minim 15 minute, singur sau alaturi de prietenii tai. Ingredientul principal al emisiunii trebuie sa fie umorul, pe care sa il asezonezi cu o portie mare de improvizatie.

Ne bazam pe tine ca nu vei uita de condimente!

 

Cum va fi desemnat castigatorul?

 

Publicul va alege! Voturile si audienta vor stabili cine este specialistul in umor

 

Cum iti vei putea face cunoscuta emisiunea?

 

Folosind instrumentele pe care noi ti le punem la dispozitie:

  • widget
  • prin instalare embedului in site-ul/blogul tau
  • facebook
  • twitter
  • yahoo

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea