De prin lume adunate

#revelion #club #petrecere #iarna #sarbatori

Vezi ce petreceri last minute gasesti pentru Revelion 2011

Revelionul bate la usa si daca nu te-ai hotarat inca cum vei petrece noaptea dintre ani, afla unde te poti distra si cat te costa o de Anul Nou daca nu ti-ai rezervat nimic din timp.

Ai posibilitatea sa mergi intr-un club cu sau fara rezervare. Daca faci rezervare, vei avea loc la masa, iar consumatia este de obicei stabilita pentru minim 50 lei de persoana. Cele mai mici taxe de intrare incep de la 15 lei de persoana. Pentru unele dintre cele mai scumpe 2011, inca disponibile, platesti 600 lei de persoana.
 

cu bugete mici si medii
 

Revelionul 2011 in cluburi costa de la 50 lei de persoana pana la aproximativ 150 lei de persoana. Intrarea in multe cluburi este libera, dar se percepe o taxa pentru o consumatie minima.
 

Revelion ieftin in Club A
 

In Club A, nu se fac rezervari la masa in noaptea de Revelion. Organizatorii anunta ca preturile raman neschimbate fata de ceilalti ani si ca toti clientii clubului vor avea parte de surprize de la bar, dupa miezul noptii, din ora in ora. Intrarea costa 15 lei de persoana, iar sampania este din partea casei.
 

Revelion la Crossroads cu mancarea ta
 

Poti merge in club Crossroads, pe Calea Mosilor, unde intrarea la Revelionul 2011 este libera. Pentru rezervarea unei mese cu pana la 10 locuri, se plateste o suma totala de 150 lei, indiferent de numarul persoanelor de la masa, astfel incat cei 150 de lei se impart la numarul de persoane si poti plati astfel mai putin. Consumatia minima este de 50 lei de persoana. Avantajul consta in faptul ca in club este permis sa vii cu mancare de acasa, daca ti-ai rezervat o masa. De asemenea, fiecare masa rezervata primeste snacks-uri, covrigei, alune si sampanie din partea casei.

Daca nu faci rezervare, atunci consumatia minima este aceeasi pana la miezul noptii si de minim 30 lei dupa orele 24:00. Petrecerea de Anul Nou incepe vineri, 31 decembrie, de la orele 21:00.
 

in Control Club si un short de tequila
 

In Control Club poti merge de Revelion fara rezervare, platind o taxa de 25 lei de persoana. In aceasta suma este inclus accesul si un short de tequila. Cu rezervare, trebuie sa platesti 40 lei de persoana, in care sunt incluse mancarea si bautura.

De Revelion, clubul organizeaza o tombola cu premii, dintre care un abonament dublu la Primavera .
 

Revelion 2011 in stil german, in Kulturhaus : Silvester 2011
 

In Kulturhaus se organizeaza de Revelion o petrecere in stil german: Silvester 2011. Petrecerea incepe la orele 21:00, iar taxa de intrare este in valoare de 20 lei de persoana.

Organizatorii anunta ca preturile la bauturi raman neschimbate si ca nu se fac rezervari la mese. Acestea vor fi ocupate in ordinea sosirii si atunci cand se elibereaza. La miezul noptii, toata lumea va primi sampanie din partea casei. 
 

Revelion in club cu un buget ridicat
 

In alte cluburi, pretul pentru Revelion 2011 depaseste 100 euro de persoana. Inca mai gasesti locuri in astfel de cluburi de lux, chiar cu doua zile inainte de sfarsitul de an.
 

Revelion roz in Tago Mago
 

Daca iti place culoarea roz, atunci Tago Mago este locul ideal sa-ti petreci Revelionul. Motto-ul Hub Club-ului este “Dress PINK, think PINK&get a PINK new Year’s party”. Pentru cei care fac rezervari, pretul este de 100 lei loc/persoana, din care 50 lei este consumatia la bar. Exista inca cateva locuri libere.

Daca acestea se completeaza, poti merge si fara rezervare, in limita locurilor disponibile fara rezervare. Intrarea este libera. Daca porti ceva roz, vei primi un shot roz. In Mix Bistro rezervarea costa 250 lei loc/persoana, cu bufet suedez si open bar. Pentru After Party in Tago Mago, cine vrea sa continue petrecerea trebuie sa stie ca bistroul si clubul sunt deschise non stop pana pe 2 ianuarie, ora 12:00.
 

Revelion de lux in Fratelli Club
 

Daca ai un buget considerabil pentru noaptea de Revelion, poti merge in Fratelli Club. Exista inca locuri disponibile, iar taxa este de 600 lei de persoana. In program sunt anuntati DJ Johnny, ''Hard to Handle'' Band, muzica din anii ’70 pana in prezent, all night open bar si fusion food.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea