De prin lume adunate

#andrei #sergiu #eddie griffin #spectacol Eddie Griffin #Eddie Griffin Romania #Eddie Griffin Bucuresti

Vedetele matinalului Kiss FM, Sergiu si Andrei, in deschiderea show-ului Eddie Griffin

Sergiu si Andrei, realizatorii matinalului Kiss FM, deschid show-ul din turneul "Living Legend Tour" al starului de la Hollywood, Eddie Griffin, eveniment ce se desfasoara pe data de 14 Noiembrie 2014, la Cinema Patria din Bucuresti, ora 20:00. Accesul publicului se va face cu incepere de la ora 19.00!

Sergiu si Andrei si-au facut debutul la Kiss FM in urma cu doua saptamani printr-un „roast”, o scurta parodie muzicala la adresa celor mai importante vedete din industria muzicala actuala: Smiley, Alex Velea, Connect-R, Antonia, Marius Moga si Andra. Postat pe Youtube, clipul a devenit in scurt timp viral. Vedetele vizate nu s-au suparat si au replicat printr-un videoclip, urandu-le succes noilor realizatori ai matinalului Kiss FM.

Va reamintim ca inegalabilul actor si comediant american, Eddie Griffin, cel care imbina cu maiestrie jocul, stand-up-ul, muzica si dansul, ajunge in premiera pe o scena din Romania.

Asadar, vrei sa razi cu lacrimi, sa te distrezi maxim intr-un show comic de inalta clasa? Nu rata cel mai important eveniment de gen al anului 2014!

Spectacolul de la Bucuresti face parte din turneul “Living Legend Tour" al actorului american - turneu ce se desfasoara cu casa inchisa.

Legendarul Eddie Griffin a cucerit nu numai spectatorii micului si pe cei ai marelui ecran, ci si publicul aflat in fata scenei. Eddie Griffin a aparut in 47 de filme si numeroase show-uri de televiziune, alaturi de actori celebri ca Eddie Murphy, Bruce Willis, Denzel Washington sau Steven Seagal. De asemenea, pasajele celebre in care il imita pe superstarul Michael Jackson au facut deliciul a milioane de spectatori. Mai mult, talentele sale de comediant, dansator, coregraf si cantaret fac din Eddie Griffin un nume de referinta in industria de entertainment, cu precadere in stand-up comedy, ajungand in Top 100 Cei Mai Buni Comedianti ai Tuturor Timpurilor –clasament realizat de Comedy Central, reteaua de televiziune care da tonul in segmentul de profil.

Biletele sunt puse in vanzare la urmatoarele categorii:

  • Categoria 1 - 250 RON
  • Categoria 2 – 200 RON
  • Categoria 3 – 150 RON

Acestea pot fi achizitionate online de pe:

  • bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos;
  • myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket;
  • eventim.ro si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas).

Despre Sergiu si Andrei

Sergiu Floroaia este bucurestean, scurt si la obiect, si schimbator de scutece pentru fiul lui. Are parul lung, desi nu prea asculta rock. Are 30 de ani, desi nu se comporta ca atare. S-a apucat de comedie in 2006. Petrece mai mult timp pe Facebook decat crede iubita lui ca este normal, dar mai putin decat Andrei. si, de parca Facebook nu era de ajuns, e de gasit si pe Twitter si, mai nou, pe Instagram. Sergiu Floroaia este co-writer al celebrelor virale „Ma-ta are cratima”, „Carti! Te fac neprost” si „Scoala vietii”. De asemenea, a castigat concursul de joke writing „Words to Live By” organizat de Gene Perret (castigator a trei premii Emmy).

Andrei Ciobanu are 25 de ani si este nascut si crescut in sanul Bucovinei, adica in Suceava. A inceput facultatea la Cluj si tot acolo a si terminat-o, iar apoi a decis sa se mute la Bucuresti sa faca stand-up comedy. Scrie scenarii si joaca in sketch-uri Sector 7, canta melodii amuzante (Mica rugaminte, Unu-ntr-altu etc.), e dependent de Facebook si scrie povesti pe Internet.

Despre Eddie Griffin

Edward "Eddie" Rubin Griffin, nascut pe 15 iulie 1968, este un celebru actor si comediant american, cunoscut in Romania pentru rolul lui Eddie Sherman din serialul de televiziune Malcolm & Eddie, dar si din comedia Undercover Brother.

Artistul si-a inceput fulminanta cariera actoriceasca la inceputul anilor 1990. Indragostit de dans de la o varsta frageda si cu simt intreprinzator innascut, la doar 16 ani si-a deschis prima sala de dans in orasul sau natal, Kansas, devenind un coregraf foarte apreciat. Veriosara sa ii deschide drumul spre succes, urcandu-l pe scena unui club local unde a incantat publicul instantaneu cu umorul sau debordant. In scurt timp, cele 3 minute pe care trebuia sa le interpreteze s-au transformat in 45, apoi in showuri intregi, apoi in turnee si roluri, apoi in succese de box-office hollywoodiene, aducandu-l in Top 100 comedianti ai tuturor timpurilor.

Dupa doar o luna de la sosirea sa in Los Angeles, in 1990, Eddie Griffin a fost asemanat cu faimosii Richard Pryor, Redd Foxx si Lenny Bruce; dupa doar doua luni, a fost ales sa deschida showul lui Andrew Dice Clay la Madison Square Garden, o reusita extraordinara la vremea respectiva. Au urmat rapid aparitii in Russell Simmons' Def Comedy Jam (1992), Cable Ace Award-nominalizat de HBO la categoria One Night Stand (1992), HBO Comedy Half Hour Special (1995), HBO special Voodoo Child (1997) si succesul rasunator de pe scena Apollo Theater. De asemenea, Eddie Griffin a inregistrat audio seria de comedii cu mare prize la public Message In The Hat (1993) si The Message (1999).

Treptat, Eddie Griffin a imbratisat si partea de actorie. Rolurile avute in filme precum The Last Boy Scout (1991), Coneheads (1993) si Jason's Lyric (1994) i-au deschis calea catre productia TV Malcolm and Eddie (1996-2000), care i-a adus, in anul 2000 premiul NAACP Image Award pentru Cel Mai Bun Actor intr-un Serial de Comedie.

In plus, Eddie Griffin si-a extins aria de activitate, devenind regizor si scenarist a 4 episoade din serialul Malcolm and Eddie. Dupa castigarea acestui premiu, i s-a oferit rolul principal in Double Take (2001), unde a jucat alaturi de Orlando Jones, iar in 2002 a impresionat ca actor de drama, alaturi de Denzel Washington, in filmul John Q.

Aparitii in filme precum Armageddon (1998), Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999), Scary Movie 3 (2003), My Baby’s Daddy (2004), Deuce Bigalow: European Gigolo (2005), Date Movie (2006) au facut din Eddie Griffin un star de necontestat.

Activitatea muzicala

Eddie a desfasurat in acelasi timp si o importanta activitate muzicala, facandu-si aparitia pe albumele The Chronic (1992) si Chronic 2001 (2001) ale cunoscutului rapper Dr. Dre – premiate cu multiple discuri de platina.

De asemenea, a participat la coloana sonora a productiei DysFunktional Family (2003), alaturi de Snoop Dogg, Dr. Dre si Tupac - Eddie Griffin fiind premiat cu Comedy Stand-up Special, documentar in care a avut si rol de producator executiv si scenarist.

Mai mult, a contribuit si performat pe albumul de succes al lui T-Pain, intitulat Circus (2008).

De mentionat sunt si aparitiile sale ca interpret si compozitor din coloanele sonore ale fimelor in care a jucat.

Activitatea recenta

Eddie Griffin a jucat alaturi de un alt celebru Eddie, de data aceasta Murphy, in Norbit (2007), ca mai apoi sa isi scrie si sa-si produca urmatoarea sa comedie, Freedom Of Speech, din acelasi an 2007.

Cel mai recent DVD al artistului este YOU CAN TELL ‘EM I SAID IT, din 2011, produs de Comedy Central, care contine 82 de minute cu scene necenzurate, sterse anterior din showurile live ale lui Eddie Griffin.

Norbit 2007

My Baby's Daddy

You Can Tell Em i Said it - Full HD

DysFunktional Family – 2003

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea