De prin lume adunate

#sam worthington #filme #halle berry #clash of the titans #filme proaste #JD Shapiro

Vedete care si-au cerut scuze pentru filmele lor

Chiar si cele mai mari vedete de la Hollywood pot da chix! Marturie stau o serie de filme scrise, regizate ori jucate de staruri americane care, contrar asteptarilor, nu au fost deloc apreciate de critica ori de public. De aici si pana la scuze oficiale adresate audientei oripilate de filmele in cauza nu a mai fost decat un pas. Descopera cateva vedete care nu s-au sfiit sa isi ceara scuze pentru filmele lor!


1. J.D. Shapiro pentru "Battlefield Earth"

Dupa ce filmul SF "Battlefield Earth", cu John Travolta in rol de extraterestru, a primit premiul pentru "Cel mai prost film al deceniului" la gala Razzie Awards 2010, J.D. Shapiro a tinut sa isi ceara scuze ca a scris scenariul acestui dezastru cinematografic.

"Nu am facut-o intentionat, promit!", scria la vremea respectiva J.D. Shapiro intr-un articol publicat de New York Post.


2. Sam Worthington pentru "Clash of the Titans"

Un film cu subiect mitologic si presarat cu efecte speciale spectaculoase (plus o distributie de zile mari, din care n-au lipsit Ralph Fiennes si Liam Neeson), "Clash of the Titans" ar fi trebuit sa fie o reusita. Din pacate, nici critica de specialitate, nici publicul nu a apreciat pelicula regizata de Louis Leterrier, fapt care l-a determinat pe actorul din rolul principal, Sam Worthington, sa isi ceara scuze.

"Am cam dezamagit lumea cu acest film. Sincer sa fiu, pot sa joc mai bine de atat", a declarat actorul britanic.


 


3. Halle Berry pentru "Catwoman"

Talentata actrita a avut nefericita inspiratie sa joace intr-unul dintre cele mai proaste filme ale anului 2004. Iar cand a primit premiul pentru "Cea mai proasta actrita" la Razzie Awards, Halle Berry a tinut sa isi ceara scuze, indirect, pentru ca a oferit publicului o asemenea experienta cinematografica.

"Vreau sa le multumesc celor de la Warner Bros. Va multumesc ca m-ati distribuit intr-un film oribil", a glumit vedeta care, mai tarziu, la acordarea titlului de Femeia Anului 2006 din partea Harvard Hasty Pudding, a trebuit sa scrie de patru ori pe o tabla neagra "Nu voi juca in Catwoman 2".



Foto: culturevulture.net

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea