De prin lume adunate

#hobby #valentine's day #petrecere #romantic

Valentine's Day romantic acasa

Sarbatoarea Iubirii se apropie cu pasi repezi, si daca nu ai planuit o iesire speciala la restaurant, poti petrecere o seara romantica, alaturi de persoana iubita , chiar la tine acasa. Seara de Valentine's Day acasa aduce si cateva beneficii: nu vei cheltui o caruta de bani si nu vei mai suporta aglomeratia din restaurante sau alte locuri publice si tei vei putea bucura pe deplin de o seara intima, cu adevarat speciala alaturi de persoana iubita.

Iata cateva idei interesante pentru o seara romantica de Valentine's Day la tine acasa:

1 Picnic la lumina semineului...sau a lumanarilor

 

Daca dispui de o casa spatioasa, cu semineu, pentru seara de Valentine's Day surprinde-ti persoana iubita cu un picnic romantic. Trage canapeaua cat mai aproape de semineu si pune la gheata o sticla de sampanie. Pentru un plus de savoare adauga si cateva capsuni, sau pune in paharul de sampanie seminte de rodie pentru un gust decadent. De la picnic nu trebuie sa lipseasca mancarurile speciale, asezate cat mai frumos in farfurie si, bineinteles, cateva acorduri romantice in surdina.

2 Spa romantic

Inainte ca partenerul tau sa ajunga acasa, pregateste o baie fierbinte, cu petale de trandafir si multa spuma. Decoreaza baia cat mai frumos, in culorile specifice acestei sarbatori, rosu si roz, aprinde cateva lumanari parfumate in jurul cazii. Nu uita sa aduci si o sticla de sampanie si cateva tablete de ciocolata fina. Pentru o atmosfera intensa, folositi uleiuri de baie pe baza de lavanda. Daca vrei sa iti rasfeti iubitul sau iubita, ii poti oferi si un masaj special, cu uleiuri fine.

3 Noapte sexy

Pregateste-i iubitului o seara pe care sa o tina minte. Inainte de a veni acasa, aprinde cat mai multe lumanari si opreste toate luminile electrice din casa. Decoreaza intrarea in casa si drumul pana la dormitor cu petale rosii de trandafir si lumanari parfumate. Imbraca-te in ceva sexy si pregateste si pentru persoana iubita o vestimentatie in acelasi ton. Pregateste din timp cateva gustari afrodiziace, care sa includa ciocolata, capsuni, sampanie sau vin rosu.

4 Cina romantica

 

De Valentine's Day pregateste-i persoanei dragi din viata ta o cina speciala, acasa. Aranjeaza masa cat mai romantic, cu petale de trandafiri, lumanari aprinse, farfurii si alte accesorii speciale, in tonuri de rosu sau roz. In centrul mesei poti aseza si un bol cu apa in care poti pune petale de trandafie sau alte flori.

Pregateste mancaruri afrodiziace, care sa contina asparagus, stridii, caviar sau sampanie. Atunci cand persoana iubita ajunge acasa, leag-o la ochi pana ajunge la masa special pregatita. Muzica romantica va intregi atmosfera speciala a acestei seri.

5 Seara romantica cu filme de dragoste

 

Daca nu ai chef de gatit sau de aranjat mese pentru cina romantica, poti petrece o seara spciala si uitandu-te la cateva filme de dragoste. Fa o selectie de filme pe care ai vrea sa le vezi cu persoana iubita din viata ta, aranjeaza cat mai frumos canapeaua, cu mule perne si paturi calduroase. Seara de filme romantice o poti garnisi cu cateva aperitive speciale pe care le asezi pe platouri in forma de inima. Mai poti prepara si popcorn sau sandwich-uri speciale cu somon. Pentru o seara reusita, cumpara si o sticla de vin rosu si stinge luminile pentru efectul romantic.

Asadar, pentru o seara romantica reusita de Valentine's Day nu trebuie sa cheltui multi bani pentru a-i demonstra persoanei iubite cat de importanta este pentru tine. Poti crea o atmosfera speciala chiar la tine acasa, daca decorezi casa cu flori, lumanari parfumate si muzica romantica. Mai mult ca in oricare alta zi petrecuta alaturi de persoana draga, da mai multa importanta aspectului tau.

Daca nu vrei sa fii deranjat, inchide telefoanele din casa si soneriile. De la seara ta romantica nu trebuie sa lipseasca sampania si deserturile decadente cu ciocolata. Pentru a intregi atmosfera romantica, ii poti citi persoanei iubite cateva poezii de dragoste sau puteti dansa pe muzica lenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea