De prin lume adunate

#ciocolata #meniu #lux #hotel #restaurant #spa #valentine's day #sfantul valentin

Valentine’s Day de lux

Vrei sa iti celebrezi iubirea intr-o atmosfera rafinata si plina de romantism? Vrei sa ii arati persoanei speciale din viata ta ca inseamna totul pentru tine? Vrei sa o rasfeti cu cele mai sofisticate preparate si cele mai fine bauturi? Solutia ideala este sa iti petreci week-endul de Valentine’s day intr-unul dintre  cele mai luxoase locuri ale Bucurestiului.

Special Valentine’s Day la Residence Hotels & Spa

In spiritul unei zile speciale pentru indragostitii de toate varstele, Residence Hotels va invita sa va celebrati iubirea intr-un mod original si incitant. Intr-un ambient exclusivist si o atmosfera eleganta, hotelul va vorbeste despre Micul Paris, cu frumusetea si farmecul lui.

De Valentine’s Day ai ocazia sa petreci cateva momente de relaxare si liniste impreuna cu persoana speciala din viata ta. Imediat ce ai pasit in spa, vei fi intampinat cu un cocktail din fructul pasiunii si invitat apoi la un rasfat cu un masaj de relaxare in club. La jacuzzi ai parte de o alta surpriza: capsuni cu sos de ciocolata intr-o baie de petale de trandafiri, inconjurati de lumanari, flori romantice si muzica senzuala. Daca ai nevoie si de mai multa intimitate, sauna este locul perfect.  

Daca doriti sa prelungiti seara romantica de Valentine’s, restaurantul Residence va asteapta sa descoperiti surprizele culinare pregatite special pentru aceasta ocazie si sa va incantati persoana iubita cu o cina demna de acest pachet de lux. “Oferta Romantica” a hotelului va permite sa petreceti o noapte perfecta ce va desavarsi sarbatoarea iubirii.

Pentru o seara perfecta de ziua indragostitilor, iti stau la dispozitie cele doua hoteluri Residence din Bucuresti: cel de pe Str. Clucerului si cel de pe Str. Alexandru Constantinescu. Pretul unui astfel de pachet este de 140 de euro.

Rasfat la masculin si incantare la feminin

La Spa Moments vei scapa de dilema cautarii cadoului perfect pentru jumatatea ta, cu ocazia zilei indragostitilor. Spa Moments lanseaza doua pachete speciale, cu termen limitat si gust rafinat. Produsele fitocosmetice pentru tenul stresat si after shave-ul din linia exclusiv masculina sunt accesibile in cadrul centrului Spa Moments. Voucherul cadou pentru ea este o solutie care incanta si desfata simturile. Dedicat cunoscatorilor, masajul cu pietre calde si ritualul de hidratare Piele de Matase sunt un cadou cu efect garantat. Pretul pachetului este de 156 de lei.

Prospetimea primaverii

La Magnolia Spa esti asteptat pentru a intampina dragostea si primavara cu un tonus nou. Magnolia Spa ofera programe de reimprospatare, purificare, detoxifiere si hranire a organismului cu substante nutritive si minerale din natura. Pentru o experienta speciala, camera Spa Suite va intampina cu fructe proaspete si mici gustari (intr-un spatiu dedicat, cu jacuzzi si terasa proprie) si o atmosfera calda si linistitoare. Relaxati-va in spatiul vostru dedicat si bucurati-va de ritualurile care vi se potrivesc. Pentru un pachet de 60 de minute, pretul este de 180 de lei.

Valentine’s Day la Hotel Armonia

Pentru aceasta zi speciala, care celebreaza iubirea, Hotel Armonia va ofera posibilitatea petrecerii unei seri intime, intr-un spatiu de vis. Vei fi cazat intr-una din camerele special amenajate pentru aceasta sarbatoare si vei fi servit cu un platou special pentru indragostiti: capsuni in ciocolata, tarte de banane caramelizate si spuma de menta cu zmeura. De asemenea, sampania nu va lipsi. Pretul acestui pachet este de 65 de euro.

Valentine's Day la Hotel Amzei

In centrul orasului, in apropierea celei mai renumite artere bucurestene, Calea Victoriei, la Hotel Amzei, vei avea parte de o atmosfera intima si relaxanta. Vei fi cazat intr-o camera matrimoniala, vei fi servit in camera si vei primi sampanie si un cadou surpriza. Pretul pachetului este de 115 euro.

Sfantul Valentin la InterContinental

Unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Bucuresti, Hotelul InterContinental a pregatit pentru cuplurile de pretutindeni si de toate varstele o oferta speciala: "Valentine's Day". Oferta include o noapte de cazare pentru doua persone cu micul dejun inclus si o cina romantica in restaurantul Madrigal. Meniul creat pentru acesta seara include preparate culinare ce poarta titluri de referinta pentru Ziua Indragostitilor. Vei putea gusta din felurile principale "Love is in the air" si "Always on my mind", o alegere intre friptura de miel si file de somon si ca desert mousse de capsuni.

Atmosfera romantica va fi completata de trandafiri rosii, acordurile live ale muzicii de pian si o mini-expozitie unica de bijuterii de ceramica, realizate de artista Gherghina Costea.

Love is in the air la Marriott

De ziua indragostitilor hotelul JW Marriott a pregatit un program cu adevarat special. Poti profita de oferta speciala si poti lua cina in sala Constanta Ballroom, unde Horia Brenciu si trupa sa te vor incata cu cele mai frumoase cantece de dragoste. Meniul este in ton cu sarbatoare si cocktailurile si vinurile rafinate nu vor lipsi, iar daca alegi sa iti petreci noaptea aici, vei avea parte si de micul dejun servit in camera. Pretul unui astfel de pachet este de 800 de lei pentru cina si 395 de lei penru cazare.

Un castel si o fantezie romantica de Sfantul Valentin

De Valentine’s Day, Carol Parc Hotel a pregatit pentru iubirea ta un castel si o fantezie culinara: "Cina in doi", "Brunch" si "Weekend romantic". In seara Sfantului Valentin poti alege dintre cele trei variante irezistibile din meniu, printre care se numara preparate precum: "Stridii in cosulet de spanac", "Cotlet de miel in sos de piper negru si cirese negre cu inimi de malai" sau "Parfait Valentin". Duminica de dimineata pana dupa-amiaza te asteapta un brunch impreuna cu Analia Selis, care va canta melodii de dragoste. Toate cuplurile beneficiaza de o oferta deosebita pentru camerele executive si deluxe.

Valentine's Day la Casa Vernescu

Devenita deja o traditie la Casa Vernescu, sarbatoarea iubirii aduce indragostitilor o cina romantica in doi, cu specialitati culinare selectate intr-un meniu pregatit special pentru aceasta ocazie de catre Joseph Hadad, renumitul Executiv Chef al restaurantului Casa Vernescu. In meniu intra un pahar de sampanie, salata de homar cu risotto de legume si avocado marinat, ravioli de ficat de rata cu sos crema de ciuperci porcini, piept de rata la cuptor cu varza rosie inabusita, servit cu vin rosu caramelizat si aromat cu vanilie, iar la desert parfait de cocos decorat cu zmeura.

Si pentru ca seara de Valentine sa fie perfecta, nu vor lipsi surprizele, muzica live si decorurile festive. Pretul acestui pachet este de 500 de lei.

O picatura de bucuresti

La Bastille este unul dintre putinele locuri din Bucuresti unde poti gasi autenticitatea bucatariei frantuzesti. La acest restaurant vei gasi atmosfera perfecta pentru o cina romantica la lumina lumanarilor. De Valentine’s Day, restaurantul te imbie cu unele dintre cele mai rafinate preparate, pentru o cina rezervata in exclusivitate persoanei iubite.

Meniul special de Valentine's Day va contine rulouri de somon fume, branzeturi, salata de mango, rulada exotica cu garniturade risotto cu fructe confiate si tort. Nu vor lipsi nici bauturile fine: whisky, sampanie si cafea. Pretul unui astfel de meniu este de 185 de lei.

 

 

De Valentine's Day mai citeste si:

Petreceri de Valentine’s Day

Evenimente de Sfantul Valentin

Carti cu dragoste de Sfantul Valentin

Cele mai frumoase romane de dragoste

Legende de adormit indragostitii: Sfantul Valentin si Dragobetele

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea