De prin lume adunate

#piscine #canicula #parc de distractii # parcuri acvatice bucuresti

Unde te poti racori in Bucuresti in zilele caniculare

Vrei sa scapi de caldura infernala, insa nu vrei sa pleci din Bucuresti? Nu trebuie sa iti faci prea multe griji. Capitala iti ofera numeroase solutii si locuri distractive pentru a te racori in zilele acestea caniculare. Iata cele mai frumoase si incitante parcuri acvatice si piscine din Bucuresti.

1. Divertiland

Daca anul acesta nu poti merge in vacanta, te poti racori si distra la Divertiland, cel mai mare parc acvatic din Romania. Acesta se afla situat pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, la kilometrul 13. Divertiland iti ofera atmosfera de vis, racoroasa si cu multa voie buna. Acest parc de distractii este ideal pentru orice varsta.

Parcul acvatic Divertiland dispune de o plaja cu sezlonguri ce se intinde pe 3.000 de metri, peste 22 de tobogane de mare viteza, o fascinanta piscina cu valuri, care te va face sa te simti exact ca la mare, dar si un parau lenes, de cativa kilometri.

Pretul unui bilet in timpul saptamanii este de 50 lei, iar in weekend de 80 de lei.




2. Water Park Otopeni

La fel de multa distractie si racoare poti gasi si la o balaceala in parcul acvatic din Otopeni.

Water Park Otopeni dispune de 25 de tobogane de toate formele. Este amenajat cu gazon artificial, palmieri si numeroase spatii de joaca pentru copii, dar si o cascada artificiala. La Water Park Otopeni ai la dispozitie 9 bazine de inot si 4.000 de sezlonguri, jocuri mecanice si saltele pentru sarituri.

Intrarea la Water Park Otopeni costa 30 de lei in cursul saptamanii si 50 de lei in weekend.


3. Piscina Oasis

Daca vrei sa te racoresti intr-o atmosfera mai relaxanta, poti alege piscina Oasis, o oaza de linstite, imprejmuita de verdeata, ce se gaseste pe Soseaua Straulesti nr.4. Pe langa piscina cu apa extrem de limpede si servicii de calitate, la Oasis poti face si putina miscare pe terenul de fotbal sau tenis, care sunt puse la dispozitie. Pretul unui bilet este de 30 de lei in timpul saptamanii si 60 de lei in weekend.

4. Piscina Ambasad'Or

Situata in Otopeni, piscina Ambasad'Or este un loc ideal si racoros pentru a petrece un weekend in doi. Intrarea costa 30 de lei in cursul saptamanii si 60 de lei in weekend.



Sursa foto: bluparty.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea