De prin lume adunate

#vertical spirit #galactic indoor climbing gym #ecran club #timp liber #catarare #panou #alpinism #escalada #hobby

Unde practici escalada in sala

Cei care practica escalada sau alpinismul in sala spun despre aceasta activitate ca este ideala pentru cei care au ajuns sa fie foarte stresati de viata lor cotidiana. De altfel, escalada este un sport complex in care atat mintea si cat trupul sunt solicitate la maximum.

Ecran Club iti propune o sala echipata cu panouri de catarare , cu peste 2 000 de prize care alcatuiesc numeroase trasee cu diferite grade de dificultate. Aceasta sala este proiectata, in special, pentru practicarea boulderingului (escalada de bloc).

In cazul in care ti-e frica de momentele cand o sa te desprinzi de perete si o sa cazi, este bine sa stii ca podeaua de la Ecran Club este acoperita in totalitate cu saltele de de gimnastica care amortizeaza contacul cu solul. Astfel, nu vei avea vreo problema sa te ridici si sa iti reincepi catararea.

La Ecran Club se organizeaza cursuri pentru incepatori, precum si antrenamente asistate pentru cei care au depasit faza de initiere. Cursurile pentru incepatori dureaza o luna in care este necesar sa faci 8 sedinte. Aceste cursuri costa 200 lei pentru adulti si 150 lei pentru copii si studenti.

Pe parcursul initierii se asigura echipamentul specific de escalada (coarda, ham, echipament de asigurare etc). In ceea ce priveste incaltamintea, este suficienta o pereche de pantofi sport, cu talpa joasa. Cursurile de initiere pot fi continuate cu antrenamente asistate pentru care mai scoti din buzunar 100 lei.

In cazul in care vrei sa frecventezi aceasta sala, este important sa notezi ca abonamentul pentru doua saptamani costa 30 lei, in timp ce abonamentele pentru o luna sau pentru doua luni costa 60 lei, respectiv 100 lei.

Gasesti aceasta sala la adresa: Sos. Grozavesti, nr. 82, sector 6. Clubul Ecran Club este deschis de luni pana vineri intre orele 8 si 22.30, iar in weekend intre orele 10 si 18.

Galactic Indo
or Climbing GYM este o sala moderna in care vei putea beneficia de conditii de catarare echivalente cu cele pe care le gasesti in orice club din occident. La galactic indoor climbing gym vei putea sa practici escalada si alpinism, in special, pe panouri amenajate pentru profesionisti. De asemenea, exista si zone pentru incepatori, precum si cursuri pentru acestia.

Pentru un abonament standard la Galactic Indoor Climbing GYM scoti din buzunar 100 lei pe luna pentru intrari nelimitate, 70 lei pe luna pentru 12 intrari si 15 lei pentru o zi petrecuta la panourile de catarare.

In ceea ce ii priveste pe incepatori acestia beneficiaza de tot echipamentul necesar in cazul in care nu detin unul personal si vor plati 140 lei pe luna pentru 12 intrari.

Daca doresti sa inchiriezi echipament pentru o singura zi, este important sa stii ca vei plati 7 lei pentru un ham de catarare, 10 lei pentru espadrilele speciale de escalada, 5 lei pentru dispozitivele de asigurare si 5 lei pentru sacul cu magneziu, folosit pentru a impiedica alunecarile de pe panou.

Gasesti Galactic Indoor Climbing GYM in Bucuresti la adresa: Bd. Constructorilor, Nr 16 A, in incinta uzinei GRAND METAL. Sala este deschisa de luni pana vineri intre orele 17 si 22.30, in timp ce sambata programul este mai scurt si incepe de la 13 pentru a se incheia la 18.

Mai multe informatii despre Galactic Indoor Climbing GYM gasesti aici.

Un alt loc unde poti practica alpinismul de sala si escalada este Vertical Spirit pe care il gasesti la adresa Str. Tudor Arghezi 46, sector 2, Bucuresti (in spatele Ambasadei SUA, in incinta salii de sporta Scolii Generale Nr. 19).

Aici se organizeaza cursuri de initiere in escalada atat pentru adulti cat si pentru copii. Profesorii care sustin aceste sedinte sunt experimentati si detin certificate care atesta un profesionlism desavarsit, recunoscut de autoritatile competente in emiterea legitimatiilor de instructori.

Abonamentele la acest club costa 85 lei/luna pentru adulti sau 75 lei/luna pentru elevi, studenti, sportivi. Ai posibilitatea sa alegi dintre mai multe tipuri de abonamente, in functie de numarul de sedinte pe care doresti sa il efectuezi. Mai multe detalii despre aceasta sala gasesti pe siteul clubului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea