De prin lume adunate

#sport #arte martiale #haobby #cursuri arte martiale

Unde poti practica arte martiale in orasul tau

Vrei sa ai o conditie fizica mai buna si sa inveti ce inseamna disciplina si autocunoasterea? Inscrie-te la un curs de arte martiale. Nu numai ca vei fi mai sanatos din punct de vedere fizic si mental, dar si increderea de sine si siguranta ta atunci cand mergi pe strada vor creste exponential. Vezi ce cluburi de karate, Jiu Jitsu sau Kickboxing sunt in apropiere de tine si cum poti practica artele martiale.


Bucuresti

Samurai Club, Rond Cosbuc, sector 5

Centrul Profesional de Arte Martiale si Sisteme de Lupta "Samurai Club" a fost fondat oficial in anul 1980, iar ca firma functioneaza din 1990. Aici poti invata diferite stiluri de lupta precum judo, ju-jutsu, karate, kendo, aikido sau nin-jutsu.

Clubul Sportiv ENPI, sala de sport a liceului Marin Preda, Strada Rusetu nr. 17, Sector 6

In cadrul acestui club se practica karate in stilul shotokan traditional. Tot aici poti invata si stilul de lupta kumite, clubul fiind dotat cu echipament pentru antrenamente si pentru protectia cursantilor.

Arena Gym Club, strada Logofat Luca Stroici, nr. 2, sector 2

Pe langa aparatele de fitness pe care aceasta unitate ti le pune la dispozitie, clubul iti ofera posibilitatea sa practici Tae Bo, un tip diferit de aerobic combinat cu conceptul de lucru cardio, dar si kickboxing.


Cluj Napoca

Centrul TENGU, strada Piata Garii, nr. 4-5

Centrul TENGU iti ofera sub acelasi acoperis posibilitatea studierii unei palete largi de arte martiale. Instructorii de aici te invata kickboxing, jiu jitsu brazilian si mixed martial arts (MMA), o tehnica de lupta ce combina mai multe stiluri intr-unul singur.


Timisoara

Capoeira RDA, bulevardul Regele Carol, nr. 9

Daca esti o persoana dinamica cu siguranta ca iti va placea sa inveti stilul "capoeira". Acesta forma de arta braziliana combina muzica, dansul si artele martiale, avand origini din secolul al XVI-lea.


Constanta

Club Aikido, B-dul Tomis nr. 96

Acest club are avantajul ca ofera clase separate pentru copii, parinti si copii, adolescenti, tineri si adulti. In plus, instructorul se asigura ca fiecare cursant sa beneficieze de toata atentia lui.

Sursa foto: yellowbulletin.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea