De prin lume adunate

#bucuresti #masaj #masaj bucuresti #fitmed #fast slim spa

Unde poti face masaj in Bucuresti

Dedicat relaxarii sau ameliorarii unei afectiuni, masajul are un singur scop, sa iti ofere o sanatate mai buna si sa readuca echilibrul energetic din corp. Cuvantul "Masaj" provine din arabescu "massa", adica a atinge, a simti. Exista peste 80 de tipuri de masaj recunoscute, de la cel de relaxare la masajul dedicat kinetoterapiei, care iti ajuta muschii sa redobandeasca vigoarea si supletea de altadata. Iata cateva cabinete din Bucuresti unde te poti relaxa cu ajutorul masajului.


1. Masaj de zi

Echipa "Masaj de Zi" este formata dintr-un grup de terapeuti ce au studii de specialitate in Kinetoterapie si care ofera mai multe servicii de masaj terapeutic. Partea frumoasa este ca aceste servicii sunt disponobile la client acasa sau chiar la birou. Totul se face pe baza de programare, iar preturile sunt intre 20 si 100 de lei. O sedinta de masaj dureaza intr 50 si 60 de minute.


2. Studio masaj

Acest salon (Str. Stefan Sanatescu nr. 38A) iti pune la dispozitie o gama larga de masaje, incepand cu masajul de relaxare, masajul anticelulitic, masaj reflexogen si masaj terapeutic. Potrivit descrierii studio-ului, toate aceste sedinte sunt realizate intr-o atmosfera cat mai placuta pe un fond muzical adecvat inducerii unei stari de liniste si relaxare. O singura sedinta costa 80 de lei, insa abonamentul de 10 sedinte costa 600 de lei.


3. Fast Slim Spa

Ia o pauza din agitatia cotidiana si acorda-ti cateva ore de rasfat, alegand unul dintre tipurile de masaj practicate la acest salon (Str. Lalosu nr .2B). Aici te poti bucura de un masaj anticelulitic, de relaxare sau cu roci vulcanice. Preturile pentru o sedinta de 30 de minute sunt intre 30 si 60 de lei.


4. Fitmed

Acest salon ofera sedinte de recuperare medicala, masaj, reflexoterapie, precum si drenaj limfatic cu ajutorul aparatului Presso Symphony. Pentru o sedinta de masaj cu miere in scop terapeutic trebuie sa platesti 45 de lei (30 de minute), in timp ce o sedinta de 10 minute de masaj capilar costa 15 lei. Adresa salonului este str. Badea Cirtan nr.3.

Sursa foto: drksmedspa.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea