De prin lume adunate

#sport #cursuri #zumba #cursuri zumba

Unde poti face cursuri de zumba

Zumba reprezinta una dintre cele potrivite alegeri atunci cand doresti sa slabesti prin sport, fara sa te temi ca te vei suprasolicita. Inventata in anii '90 de catre un instructor de aerobic columbian, zumba a inceput sa stranga din ce in ce mai multi adepti la nivel mondial.

Desi in Romania aceasta forma de gimnastica aerobica cu miscari mai libere a aparut relativ recent, a devenit in scurt timp extrem de populara. De la o zi la alta apar din ce in ce mai multe sali in care te poti distra pe ritmuri salsa, merengue, raggaeton sau funk si, in acelasi timp, scapa de kilogramele nedorite. Iata cateva dintre ele!


Cursuri de zumba in Ploiesti

In Ploiesti poti face zumba la ZYZY Gymn, o sala amplasta in str. Clementei nr. 9A. MaxGym, o alta sala de fitness din acest oras, ofera doritorilor de miscare cursuri de zumba, dar si de pilates, aerobic si tae bo. Accesul la o zi de antrenament, inclusiv sauna, costa 25 lei. Mult mai rentabila este varianta abonamentului lunar, care costa 100 lei.

Poti lua face zumba si in Sibiu. Sedintele se desfasoara in sala de sport a Colegiului National Gheorghe Lazar (str. Gh. Lazar, nr. 1-2).

Te poti distra mergand la zumba si la Iasi. Cursurile sunt organizate de Asociatia Culturala si de Tineret Bel Art in doua sali: Sala "Bel Art" din str. Ghica Voda, respectiv Sala "CSS - Azur" din incinta Casei de Cultura a Studentilor din Iasi (str. Vasile Conta, nr. 30).


Cursuri de zumba in Bucuresti

Am ajuns si in Bucuresti, unde oferta de locuri unde poti practica zumba este mult mai bogata. Cursuri de zumba gasesti la Pescariu Sports & Spa (str. Glodeni, nr. 3), Aerobic Zone (Str. Intrarea Ghioceilor, nr. 2), Scoala de dans Caradans (str. Corvinilor, nr. 5), Complex Sportiv Victory Of Zamolxis Squad (Splaiul Unirii, nr. 96), Club Miramar (Bd. Chisinau, nr. 6-7) Fresh Club (Str. Panu Anastasie, nr. 50), IDM Club (Splaiul Independentei, nr. 319 B). Pretul unei ore de zumba variaza, in general, intre 6 si 10 lei.

Sursa foto: arnoldsportsfestival.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea