De prin lume adunate

#unde iesim #concerte #distractie #concerte bucurest

Unde ne distram in zilele acestea: concertele pe care nu vrei sa le ratezi

Esti dornic de distractie si muzica buna chiar si in timpul saptamanii? Oferta este una destul de variata si interesanta chiar si pentru aceste zile lucratoare. Ce poate fi mai relaxant dupa o zi obositoare de munca decat un concert in aer liber, alaturi de artistii preferati. Iata ce concerte vor avea loc in aceste zile in Bucuresti:


1. Classic meets Contemporary

Marti, 23 iulie, poti iesi cu prietenii la concertul Classic meets Contemporary, organizat de Arta nu musca si de ziarul "Ring", incepand cu ora 20.00 la Rin Grand Hotel. Classic meets Contemporary este "un mix intre arta clasica si cea contemporana, intr-o maniera inedita", ce aduce pe scena pe Classic Beat Orchestra si Uninvented Theatre, fosti concurenti ai emisiunii "Romanii au talent".


2. Miercuri, marele concert Iron Maiden

Miercuri, 24 iulie, te poti alatura in marea aventura pe care o promit rockerii de la Iron Maiden in Piata Constitutiei. Concertul se anunta unul spectaculos, care, pe langa muzica de exceptie, vine si un cu joc de lumini impresionant, dar si un decor format din zece fundaluri care se vor schimba periodic.

Biletele la concertul Iron Maiden au preturi cuprinse intre 170 de lei si 255 de lei, in functie de zona aleasa. Accesul in Piata Constitutiei, in zona de concert, se va face incepand cu ora 16.30.


3. Concert Maria Raducanu

La ceainaria Serendipity va avea loc un concert live sustinut de cantareata Maria Raducanu in scop caritabil. Participarea la acest eveniment se face doar pe baza de rezevare, cu prezenta obligatorie de la ora 20.00.


4. Primul concert Electric Brother in formula acustica

Dupa 10 ani de la lansarea albumului de debut solo, Electric Brother va sustine pentru prima oara un concert in formula acustica. Evenimentul va avea loc joi, 25 iulie, la Verde Stop, incepand cu ora 19.00.

Alaturi de Electric Brother vor mai canta Tavi Scurtu din Timisoara, unul din cei mai buni bateristi romani, basistul Bujor Stoicovici, cunoscut din trupele Butterflies in My Stomach, TipTil, Ana Cristina Leonte si Elena Morosanu, doua dintre vocile grupului Jazzapella si Alexandru Anastasiu, vibrafonist.



Sursa foto: metal-archives.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea