De prin lume adunate

#unde iesim #martisor #primavara #cadou #martie

Unde mergi cu iubita de 8 martie

Teatru, film, concerte sau o cina linistita sunt doar cateva dintre optiunile de petrecere a timpului liber cu iubita sau sotia de 8 martie. Ziua de 8 martie este una speciala pentru toate femeile si trebuie sarbatorita cum se cuvine. Daca te gandeai ca ai scapat doar cu un cadou, ei bine te-ai inselat. Este musai ca in aceasta zi sa ii faci o surpriza persoanei dragi din viata ta si sa o inviti undeva in oras.

In aceasta zi au loc numeroase evenimente dedicate sexului frumos, de la petreceri si concerte, pana la festivaluri de film pe teme sociale privind femeia si feminitatea. Iata mai jos cateva recomandari de evenimente la care poti merge impreuna cu iubita sau sotia.

 

Concert Neri Per Caso

 

La Casa Radio din capitala, pe data de 8 martie are loc un concert interesant al celor de la Neri Per Caso. Neri Per Caso este singurul grup masculin a cappella, creator al unor bijuterii interpretative din partituri diverse, de la arii de opera la soundtrack-uri de desene animate. Tot ei au inlocuit orice instrument cu vocea. Daca te grabesti, mai poti gasi bilete la acest concert. Pretul unui bilet este intre 40 si 120 de lei.

 

cuvinte de iubire cu trupa Iris la TNB

 

Daca iubita ta este fan Iris, atunci este musai sa cumperi un bilet la acest cocnert, care are loc chiar pe 8 martie, la Teatrul National din Bucuresti. Piese precum Iris Aeterna, Ingeri goi, Hei tu, Madrigal, Zi de zi, O iubire alba, Somn bizar, Pe ape, Vino pentru totdeauna sau Casino sunt doar cateva dintre melodiile pe care le vei auzi la acest concert, care poate fi si o declaratie de dragostea pentru iubita ta. Pretul unui bilet este intre 100 si 200 de lei.

 

La un festival de film

 

Pana pe 8 martie, la Sala Eforie are loc un festival de film dedicat femeii si modei. Stim ca iubitei sau sotiei tale ii plac hainele si accesoriile, asa ca este o idee potrivita ca in aceasta zi sa mergeti sa vedeti un film... fashion. Astfel, pe 8 martie, poti merge de la ora 14:45 la filmul Blow-up - Blow-up, in regia lui Michelangelo Antonioni .

 

Petrecere La Hard rock Cafe

 

Incepand cu ora 20:00, te poti distra cu iubita in Hard Rock Cafe la o petrecere dedicata femeilor. La acest eveniment vei scapa si mai ieftin pentru ca toate doamnele vor primi un cocktail din partea casei. DJ-ul Hard Rock Cafe le va asigura buna dispozitie si muzica potrivita. Intrarea este libera pentru toata lumea.

 

O cafea la cafepedia

 

Chiar daca in aceasta perioada Cafepedia organizeaza un eveniment dedicat in special femeilor, vei face o impresie foarte buna daca vei merge cu iubita. Pe langa faptul ca puteti savura diverse sortimente de cafele si ciocolata calda, la Cafepedia iti poti rasfata iubita cu cateva creatii vestimentare pe care le vei gasi la tragul organizat aici. Incepand cu ora 18:00, A Minuit Marie propune haine inedite si unicat. Cafeneaua Cafepedia se afla pe strada Arthur Verona, la numarul 2, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0721.102.102.

 

Concert Horia Brenciu in Club Tribute

 

Daca vrei sa ii oferi iubitei sau sotiei tale o seara romantica, cu multa muzica buna, atunci poti merge la concertul pe care il sustine Horia Brenciu impreuna cu orchestra in Club Tribute din capitala. "Iubesc femeia" este un spectacol in care Horia Brenciu declara ca este sansa lui de a declara acest lucru intr-o mie de feluri. Asadar, cu incepere de la ora 20:00, ii poti spune persoanei iubite ca o iubesti pe ritmuri muzicale.

 

O zi de shopping

 

Care poate fi cadoul perfect pentru o femeie?! O zi intreaga de shopping. Daca vrei sa-ti faci iubita sau sotia fericita, mergi de 8 martie in Liberty Center, unde vei avea parte de nenumarate surprize si promotii. Ziua de 8 martie este dedicata doamnelor si domnisoarelor, care sunt invitate la un shopping cu surprize. Daca tot esti prin mall, mai poti ramane pana la ora 20:00, atunci cand Stefan Banica Junior va sustine un concert.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea