De prin lume adunate

#bijuterii #bijuterii handmade #cursuri handmade

Unde invatam sa realizam bijuterii handmade

Daca vrei sa inveti cum sa iti confectionezi diverse bijuterii sau accesorii, daca ai nevoie de o activitate care sa te relaxeze si esti in cautarea unui nou hobby, poti incerca cursurile de bijuterii handmade. Aici vei invata cum sa realizezi accesorii si cum sa combini culorile si materialele.



Curs de bijuterii si accesorii handmade la Ceainaria Serendipity


Ceainaria Serendipity organizeaza frecvent cursuri de bijuterii si accesorii handmade. Cursul este structurat in sase sedinte in care vei invata tehnici de baza si cum sa combini materialele si culorile.

La acest curs vei invata sa realizezi cercei si bratari cu ajutorul acceosriilor de baza. Tot aici vei realiza si bijuterii din sarma siliconata. Materialele cu care vei lucra sunt incluse in pret. Toate bijuteriile create de tine iti vor ramane tie.

Cursul se desfasoara in fiecare duminica. Costul cursului este de 230 de lei.

Ceainaria Serendipity se afla pe strada Dumbrava Rosie , la numarul 12. Mai multe detalii obtii la numarul de telefon 0743.283.342.


bijuterii handmade la Smart Bijou


Smart Bijou organizeaza workshopuri si cursuri de confectionare a bijuteriilor handmade. La acest atelier vei invata tehnicile cele mai importante in confectionarea bijuteriilor handmade si vei afla care sunt elementele de baza in crearea de bijuterii handmade.

Tot la curs vei afla de unde sa iti procuri materialele, cum sa le alegi pe cele mai bune si cum sa le combini.

Vei primi si ponturi si trucuri pentru a crea cele mai inspirate modele. Materialele de lucru sunt incluse in pret, iar tu vei pastra bijuteriile pe care le realizezi la curs.

Fiecare sedinta incepe la 9.30. Cafeaua, ceaiul si gustarea de pranz sunt asigurate. Costul atelierul de 3 ore este de 100 de lei.

Atelierul Smart Bijou se afla pe bulevardul Burebista, la numarul 2. Mai multe detalii obtii la numarul de telefon 0723.737.752.


Curs de bijuterii la Atelierul Zuza


La Atelierul Zuza din Bucuresti poti participa la un curs de creatie de bijuterii handmade, unde vei realiza propriile accesorii. In cadrul cursului vei realiza bijuterii din diverse materiale: fimo, ceramica, ata, materiale textile, margele, sarma argintata sau lemn.

Cursul dureaza o luna, cu o sedinta in fiecare saptamana. Durata unei sedinte este de 2 ore, iar tariful cursului este de 250 de lei.

Cursurile au loc in incinta Magazinului Zuza, de pe bulevardul Regina Elisabeta, numarul 25. Mai multe detalii obtii la numarul de telefon 031.811.70.00.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea