De prin lume adunate

#timp liber #weekend #concerte bucuresti # teatru bucuresti #unde iesim bucuresti

Unde iesim in weekend (21-23 decembrie 2012)

Weekend-ul 21-23 decembrie 2012 vine cu o serie de modalitati relaxante de petrecere a timpului liber. Poti merge la targuri de sezon, la teatru si chiar la cateva expozitii interesante.

Prima recomandare pe care ti-o supunem atentiei este "Made in RO - Design romanesc de dat in dar", un targ de obiecte handmade speciale, atent selectionate. Vei gasi aici piese deco, accesorii, decoratiuni de Craciun, design vestimentar si multe alte surprize, toate purtand semnatura unor designeri romani. Targul va fi deschis in perioada 22-23 decembrie, in barul La Copac din Capitala.

Clujenii vor avea parte pana pe 22 decembrie, in incinta Iulius Mall, de "Desaga Mosului", un targ de Craciun destinat atat celor mici, cat si parintilor. Vizitatorii vor avea ocazia sa descopere cadouri si surprize minunate, scoase chiar din sacul vrajit al lui Mos Craciun.


One-woman show pe scena Nationalului bucurestean

Revenim in Capitala pentru un spectacol de teatru ce va avea loc sambata, 22 decembrie, pe scena Teatrului National I.L Caragiale, de la ora 20.00. Tania Popa iti daruieste in preajma Craciunului "Fata din curcubeu", cel mai reusit one-woman show din ultimii ani.

Tot in Bucuresti, Imbold Gallery gazduieste "The Gathering", o expozitie colectiva de ilustratie, pictura, sculptura si design industrial. Vor fi expuse lucrari ale unor artisti contemporani foarte bine cotati: Mihai Grama, Misha Diaconu, Andrei Argaetic si Victor Fota.


Salsa, prezentari de moda si cadouri de Craciun la Hanul lui Manuc

In perioada 22-23 decembrie, la Hanul lui Manuc are loc expozitia Craciunul Verde, un eveniment dedicat sanatatii si frumusetii. Aici este locul poti gasi o oferta variata de cadouri de Craciun pentru cei dragi: produse naturiste, cosmetice, produse de ingrijire personala, imbracaminte, bijuterii. De asemenea, vor fi demonstratii de salsa si tango. In plus, doamnele si domnisoarele se vor putea bucura prezentari de moda si vor fi rasfatate cu machiaje prefesioniste realizate cu produse naturale.

Sursa foto: ziarulatac.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea