De prin lume adunate

#cinema #club #pationar #evenimente dupa revelion

Unde iesim dupa petrecerea de Revelion

Daca inca mai ai energie dupa petrecerea de Revelion sau, pur si simplu, vrei sa profiti de zilele libere, exista o multime de modalitati prin care te poti recrea in primele zile ale lunii ianuarie. Ai chef de o noua petrecere, vrei sa mergi la patinoar sau iti doresti sa mergi la cinematograf?

Iata cateva sugestii pentru a-ti petrece timpul liber de dupa party-ul de Revelion.

1 Sf. Vasile Party - Iasi

Iesenii se pot bucura de o atmofera "incendiara", dupa cum promit organizatorii, la petrecerea de Sfantul Vasile, gazduita de Club Skype pe 1 ianuarie 2013.

Petrecerea tematica din Club Skype incepe de la ora 22.00, iar pentru rezervari au fost puse la dipozitie doua numere de telefon (0751.52.77.65 si 0731.77.33.44).

2 Patinoar Herastrau - Bucuresti

Poti petrece o dupa-amiaza placuta alaturi de familie la patinoarul din parcul bucurestean Herastrau. Patinoarul va fi deschis chiar de pe data de 1 ianuarie 2013, incepand cu ora 16.00, si se va inchide la ora 24.00. Inchirierea patinelor costa 10 lei/1 interval orar, iar o data la doua ore se face o pauza de o ora, pentru curatarea si lustruirea ghetei.

3 Karaoke Night - Bucuresti

Mojo Club Music organizeaza petreceri tematice de karaoke, pe 1, 2 si 3 ianuarie 2013. Ora de incepere a petrecerilor este 21.00, iar pentru rezervari poti suna la 0760.26.34.96 sau poti intra direct pe site-ul clubului, www.mojomusic.ro.

4 Revelionul Barmanilor - Bucuresti

Tot in Bucuresti, tinerii dornici de distractie pot merge la o petrecere in clubul Underworld, pe data de 2 ianuarie 2013, incepand cu ora 20.00. Desi intitulata sugestiv "Revelionul Barmanilor", petrecerea se adreseaza tuturor celor care isi propun sa petreaca o noua noapte alba. Nu lipsesc ofertele si discounturile pentru consumatie, iar pentru long drinks, shots si vin se aplica o reducere de 50% din pret.

5 Pelicula "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie"

Cinematografele sunt deschise chiar si in prima zi a noului an, prin urmare iti sugeram sa mergi la sala mica a cinematografului Patria pentru a viziona comedia "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie", incepand cu ora 10.00. Filmul poate fi urmarit si in alte cinematrografe din Bucuresti si din tara, in orasele Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Targu Mures si Timisoara.

Cinematograful Scala ruleaza in aceeasi zi, incepand cu ora 11.00, productia "Hasta la Vista".

Sursa foto: pressbox.co.uk

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea