De prin lume adunate

#unde iesim #paste #petrecere #picnic #distractie

Unde iesim de Paste

Ziua de Paste este dedicata in special petrecerilor alaturi de familie si prieteni, in jurul mesei incarcate cu bunatati. Daca insa petreci doar cu familia si nu vreti sa stati toata ziua la masa, noi iti recomandam sa iesi din casa. Chiar daca este sarbatoare, poti iesi la plimbare sau sa vezi un film bun.

 

Pastele la picnic

 

Sarbatoarea Pascala este o ocazie potrivita de a pleca intr-o excursie de o zi, in localitatile din jurul Bucurestiului. Poti pregati de seara cosul cu bunatati, iar pe la pranz sa iti iei toata familia sau prietenii si sa mergeti la un gratar in padurile care imprejumuiesc capitala. Ai de ales intre Cernica, Snagov, Baneasa, Caldarusani sau Comana.

Chiar daca nu dispui de masina personala, poti ajunge in aceste destinatii cu transportul in comun. In doar o jumatate de ora te vei afla la iarba verde si vei respira aer curat, intr-un cadru natural frumos, cu lacuri si verdeata. Ai astfel ocazia, ca dupa masa copioasa de Paste sa faci putin miscare, care cu siguranta iti va face bine.

 

La plimbare prin parc

 

Daca vremea este frumoasa, cu siguranta parcurile din capitala se vor umple. Nu rata acest moment si ia-ti familia si prietenii la o plimbare prelungita prin Herastrau, Cismigiu sau Parcul Tineretului. Poti lua cu tine o patura pe care sa stai la soare, sau rachetele de badminton pentru o partida cu prietenii sau mingea de fotbal pentru o alergare usoara si reconfortanta.

Daca vrei doar sa te plimbi, in liniste, poti alege parcurile mai micute, precum Gradina Icoanei sau Parcul Ioanid din centrul capitalei. Pe langa iesirea la aer liber, in aceste parcuri ai ocazia sa admiri vechile cartiere boieresti ale Bucurestilor si arhitectura frumoasa, care aminteste de Micul Paris.

 

O iesire la film

 

De Paste, majoritatea salilor de cinema, teatre si alte institutii sunt inchise. Doar in mall-ul Liberty Center din Rahova isi asteapta vizitatorii cu un program special. Pentru cei mici sunt pregatite numeroase ateliere de creatie , spectacole de magie, concursuri pe patinoar cu Iepurasul si concursuri de ciocnit oua. Si pentru cei mari sunt deschise pana la ora 22.00 cateva restaurante, patinoarul si cinematograful. Daca ai chef de un film, la Liberty Center poti viziona Avatar, Alice in Tara Minunilor, An Education sau comedii ca Leap Year , Cop Out si The Bounty Hunter.

 

Deepside Deejays in concert de Paste

 

Tot de Paste, pe 4 aprilie, poti merge la concertul celor de la Deepside Deejays, care are loc in clubul Maxx din Regie. Incepand cu ora 22.00, poti merge cu prietenii la un concert care se poate prelungi pana in zori cu o petrecere.

 

De Paste in cluburi

 

Pentru ca tot am spus de petreceri, cateva din cluburile din capitala isi asteapta petrecaretii sa se distreze pana in zori. Astfel, in clubul Maya din capitala, te asteapta o super petrecere de Paste, cu cozonaci din partea casei, atmosfera incendiara, cocktail-uri delicioase, shot-uri incendiare si muzica nu te lasa sa te asezi jos nici un minut. Petreceri de Paste mai sunt si in Club A, Suburbia sau in Stuf Vama Veche.

Sursa foto : zastavki.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea