De prin lume adunate

#curs #cursuri #pictura #arta #hobby #desen

Unde facem cursuri de pictura in Bucuresti

Daca esti in cautarea unei activitati care sa te recreeze si deconecteze de la stresul cotidian, poti urma Cursuri de pictura. La aceste cursuri vei invata lucruri interesante despre istoria artei si despre tehnicile de desen. Vei invata deasemenea sa pictezi si pe sticla sau panza de ulei.

 

 

cursuri de pictura la Agora Studio

 

Agora Art Studio iti ofera posibilitatea sa te exprimi altfel, sa faci cunoscut celorlalti modul tau creativ de a vedea lumea, sa explorezi universul fascinant al artelor si sa faci ceva intersant numai pentru tine. Agora Art Studio iti ofera sedinte de recreere prin arta. De la initierea in tainele desenului si pana la magia amestecului culorilor, de la intalnirea cu misterele Egiptului Antic pana la marii artisti ai secolului 20, sedintele de creatie sunt diverse si interesante.

La Agora Art Studio poti opta si pentru cursurile de pictura. Cursurile sunt impartite in functie de nivelul participantului. Astfel, poti opta pentru bazele desenului si culorii, pictura pe obiect si pictura pentru avansati. Cursurile de pictura se adreseaza persoanelor adulte care doresc sa-si petreaca timpul liber intr-un mod creativ. In cadrul unei sedinte vei picta, vei desena si vi participa la discutii despre arte. Cursurile au loc de obicei o data pe saptamana, seara, in jurul orelor 19.00 - 19.30.

Agora Art Studio se afla pe strada Gala Galaction. Inscrierile la cursurile de pictura se fac numai pe baza de programare telefonica, la numarul de telefon 0751.883.213.

 

galeria basil te invata sa pictezi pe sticla

 

Galeria Basil organizeaza infiecare an cursuri de pictura pentru adulti. Cursurile pentru adulti dureaza 4 luni. La inceputul cursului se face o trecere rapida prin tehnicile de baza. Vei invata astfel sa desenzi in creion, carbune si pastel. Cursul contina cu pictura pe acril, hartie si ulei sau panza, dar si pe icoana sau sticla. Frecventa este de o sedinta pe saptama, timp de 2 ore.

Cursurile au loc atat seara, intre orele 19.00 - 21.00, cat si dimineata, intre orele 10.00 - 12,30. Grupele de adulti se formeaza la interval de 6 - 8 saptamani, iar inscrierile se fac cu cel putin 2 saptamani inainte de data primei sedinte.
Pretul unui curs este 675 lei, iar materialele de lucru sunt incluse. Cursurile de la Galeria Basil au loc la atelierul de pe strada Popa Soare, numarul 29. Mai multe detalii obtii la numarul de telefon 0726.113.494.

 

Cursuri de pictura cu Delia Calinescu

 

Indiferent daca vrei ca arta ta sa fie un hobby sau o terapie prin frumos, studio Delia Calinescu organizeaza cursuri de desen si pictura. De la culori, hartie, pastel, panza, radiera, sisteme de masurare, pana la un studio profesional bine pozitionat, toate astea iti sunt oferite pe tot parcursul studiului, fie el de relaxare sau de aprofundare.

Pe intreg parcursul cursurilor, Delia Calinescu, artist plastic profesionist, iti va sta la dispozitie cu sugestii menite sa imbunatateasca performanta ta artistica. Costul fiecarui curs include, pe langa meditatiile specializate aferente fiecarui nivel, materialele necesare efectuarii studiului. Cursurile se desfasoara in sedinte de cate 2 - 4 ore pe saptamana. Un curs complet are intre 8 si 16 ore pe luna.

Inscrierile la cursul de pictura se fac la numarul te telefon 0729.505.619.

 

Cursuri de pictura la atelierul de creatie Sultana

 

Cursurile de pictura, ceramica si colage din cadrul Atelierului de creatie Sultana, dau frau liber imaginatiei. Profesorii atelierului iti vor indruma pasii spre ceea ce doresti sa realizezi, fie prin armonizarea culorilor, fie prin modelarea lutului sau folosind tot felul de obiecte pentru realizarea unor obiecte inedite.

Cursurile se desfasoara pe durata a mai multor sedinte in functie de modulul pentru care optezi. Materialele de lucru sunt asigurate de atelier. Tinuta obligatorie este una lejera si comoda. Sedinta dureaza o ora si jumatate. La sfarsitul cursului, absolventii vor primi o diploma de Pictor Amator.

Cei care doresc sa continue cursurile vor putea opta pentru o noua programa care va cuprinde aprofundarea tehnicilor deja predate, initierea in noi tehnici de pictura, modelaj, desen sau grafica. Studioul Sultana se afla pe Calea Grivitei, la numarul 403. Mai multe detalii despre curs obtii la numarul de telefon 0723.339.352.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea