De prin lume adunate

#Photo Romania Festival 2013 #arta fotografica # Photo Romania Festival #lectii photo

Un pionier britanic al fotografiei va da lectii la Photo Romania Festival

Pionier in fotografie si aclamat la nivel international, artistul britanic Drew Gardner va fi prezent pentru prima data in tara noastra, la Cluj-Napoca, unde va sustine doua workshop-uri in premiera, in cadrul Photo Romania Festival.


Pasionatii de fotografie, fotografii amatori sau profesionisti vor avea ocazia de a invata din experienta britanicului si de a afla secretele din spatele lucrarilor sale in cadrul a doua workshopuri, care se vor desfasura pe perioada a doua zile. Ambele vor avea si parti practice.

Primul workshop se adreseaza fotografilor cu oarece exprienta si va avea loc vineri, 24 mai, unde participantii vor invata cum sa creeze concepte editoriale si comerciale creative.

Al doilea workshop va avea loc in ziua urmatoare si se adreseaza atat fotografilor amatori, cat si celor profesionisti. Drew va dezvalui secretele sale, cum sa realizezi propriul proiect si ce tehnici de iluminare sa folosesti.

Locurile sunt limitate, iar inscrierile se fac pe site-ul evenimentului, la adresa www.photoromaniafestival.ro/academia sau la urmatoarele link-uri: //bit.ly/DrewWorkshop1 si //bit.ly/DrewWorkshop2. Cei care se inscriu pana la data de 28 aprilie beneficiaza de o REDUCERE de 20%.

Fotograful britanic este recunoscut pentru creativitatea sa in lucrarile publicitare si editoriale si nu numai. Drew este si un bun trainer in fotografie, fiind invitat sa sustina workshopuri in fiecare colt al lumii.

Un filmulet dedicat de catre Drew Gardner celor care vor participa la Photo Romania Festival: https://vimeo.com/62281483

Photo Romania Festival (17-27 mai 2013) este cel mai mare eveniment dedicat fotografiei din Europa de Est. Expozitii, workshop-uri, zeci de fotografi straini si romani invitati, manifestari fotografice si concerte. Detalii pe www.photoromaniafestival.ro sau www.facebook.com/PhotoRomaniaFestival

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea