De prin lume adunate

#teatru #magie #iluzii #trucuri

Un nou reper cultural: Teatrul de Magie

In premiera pentru spatiul cultural romanesc a fost infiintat Teatrul de Magie de catre actorul si magicianul Andrei Teasca.
Teatrul de Magie este prima institutie din Romania care aduce in atentia publicului fascinanta arta a magiei, propunandu-si sa o promoveze ca arta de spectacol si sa dezvaluie spectatorilor diversitatea stilurilor acesteia: magie general, close-up, animal magic, mentalism, magie de scena, iluzii etc.
“Ca actor care a descoperit magia, m-am regasit in cuvintele lui Robert Houdin care spunea ca magicianul nu e un clovn, ci un actor care interpreteaza un rol, cel al magicianului. Mi-am dorit foarte mult sa aduc publicului roman aceasta forma de manifestare culturala, iar Teatrul de Magie, reprezinta inceputul materializarii acestei dorinte. Nu avem inca spatiu sau fonduri, ci doar multe proiecte si convingerea ca vom gasi oameni si autoritati care sa creada si sa sustina demersul inceput de noi”
, declara Andrei Teasca, membru fondator Teatrul de Magie.
Primul proiect al Teatrului de Magie, spectacolul Magic Show se bucura deja de success. Fiecare reprezentatie are un public numeros, care descopera trucuri, iluzii si momente de magie care se impletesc cu muzica, dans si care se intampla pentru prima data pe viu si atat de aproape de el.
Urmatorul spectacol va avea loc luni, 23 februarie, la Teatrul Nottara , sala Eugen Lovinescu , cu incepere de la orele 19:00. Biletele se pot cumpara de la casa de bilete a teatrului Nottara sau de pe siteul www.bilete.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea