INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

De prin lume adunate

#un lun dun #tritonic #roman #carte

Un Lun Dun de China Mieville

" Un Lun Dun " incepe cu povestea a doua prietene in varsta de 12 ani, Zanna si Deeba, care traiesc intr-un complex rezidential londonez.

Zanna devine la un moment dat un ciudat obiect al admiratiei – animale care o privesc cu veneratie, grafitti -uri care o "slavesc", soferi de autobuz care se apropie de ea in cafenele spunandu-i ca sunt foarte emotionati sa o intalneasca.

Asa ca atunci cand cele doua fete zaresc ceea ce parea a fi o umbrela rupta, dar vie, incercand sa se catere pe pervazul Zannei, incep sa o urmareasca.

Umbrela le conduce – intr-un mod mai mult sau mai putin direct – intr-o Londra alternativa, paralela, un oras populat de toate lucrurile aruncate din Londra originala.

Locuitorii din UnLondon cred cu tarie in faptul ca Zanna este de fapt Shwazzy, persoana destinata sa le salveze orasul de pericolul care se apropia.

Aceasta carte este publicata de editura Tritonic. Daca doriti sa o comandati, dati click aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati