De prin lume adunate

#Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014 #noaptea devoratorilor de publicitate #publicitate #bilete

Ultima strigare la bilete pentru Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014!

Tic-tac, tic-tac! Timpul se scurge in ritm ametitor si la fel se adjudeca si biletele pentru cea de-a 19-a editie a Noptii Devoratorilor de Publicitate! Pasionatii de reclame si distractie de calitate mai au doar cateva zile la dispozitie sa isi rezerve un loc la unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului: noaptea in care pasiunea pentru publicitate, genialitatea, ideile bune, surprizele si voia buna dau nastere unei experiente memorabile ce va rasuna ani de-a randul!

 

Biletele pentru Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014, ce va avea loc in 7 noiembrie la Sala Polivalenta, au preturi care pornesc de la 35 de ron si ajung pana la 70 ron, variind desigur in functie de pozitionarea in sala. Devoratorii de reclame sunt asteptati se isi ocupe scaunul comod si sa se bucure de 7 ore de program interactiv, mai surprinzator ca niciodata.

Fericitii participanti ar face bine sa se astepte la proiectii publicitare de top care trezesc pofta de curatenie generala la toate capitolele, dezbateri incitante si entertainment adevarat.

DJ Cosmin Cojocaru, producator Radio ZU, si-a propus sa deschida Noaptea din acest an cu un show ca la carte si sa arate devoratorilor de publicitate de ce este unul dintre cei mai cautati DJ ai momentului. Cu peste zece ani experienta in radio, studio de productie si spectacole, Cosmin Cojocaru vine sa isi demonstreze priceperea in cea mai lunga noapte a publicitatii romanesti.

„Taxi”-ul il va duce pe What's Up unde vrea, adica direct la Sala Polivalenta in seara de 7 noiembrie, unde cantaretul va sustine un concert la cel mai inalt nivel. Programul continua cu Jagermeister Brass Band, „furnizori” oficiali de ritmuri ametitoare si atmosfera numai buna de incins spirite.

Biletele se pot achizitiona pe bilete.ro,  in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in Magazinele Germanos. Toate informatiile despre eveniment pot fi accesate pe devoratori.ro si facebook.com/devoratori.

Spoturile publicitare, ideile originale si senzatiile tari vin in doze potrivite la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014. Ne vedem acolo!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea